2777
2789
با خودم عهد بستم هیچ وقت فکرشم نکنم 😂😂😂 داغون میشم 

حالا اینجا مورد نداره بگو😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اصلا با فاميل همسرم ارتباط ندازم نه عروسياشون ميرم نه عزا

يه بار مثلا پونزده سال پيش عروسي نوه دايي مادرشوهرم كارت دادن من اصرار كردم بريم

يه لباس خشگل هم گرفته بودم رفتم ارايشگاه كلي پول ارايش و شينيون

وقتي رفتيم ديذم حتي خواهر عروس نرفته ارايشگاه

اون موقع ميگفتم من شخصيتم همينه كاري به طرف ندارم😂😂😂

الان هي فكر ميكنم يعني تو فيلمشون بودم🤔🤔اخه من سر پياز بودم تهش بودم🥺🥺

بچه بودم عروسی عمم اونقدر رقصیدم که هیچ کی حریفم نمیشد آخر هم برای اینکه وسط همش جولون ندم عمم از جایگاه عروس اومد منو به جای داماد نشوند گل عروس رو هم بهم داد تا یه جا آروم گرفتم یعنی از 2 3 بعد از ظهر تا  6 7 یه کله رقصیدما

همه فکر می کردند که یه چیز غیرمجاز خوردم که انقدر شنگولم

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من خودم اصلا با فاميل همسرم ارتباط ندازم نه عروسياشون ميرم نه عزا يه بار مثلا پونزده سال پيش عروسي ...

😂😂😂😂

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

بعد این اعتراف باید با سایت خداحافظی کنم 

تو عروسی خالم حدودا ۷ سالمه لباس عروس پوشیدم

تو فیلم هست قشنگ

میرم با یه حرکت مارپیچ پیش پسره ارکسیه

بعد با یه لبخند ملیح با دستم فنر دامنو میگیرم میدم بالا😐شورتمو به پسره نشون میدم😥

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!

من یادمه کوچه مادرم اینا عروسی بود. خونه داماد به خونه مادرشوهر نزدیک بود. بعد اتمام عروسی خانواده داماد میخواستن عروس داماد رو تا خونه شون همراهی کنن. داماد هی میگفت نمیخواد بیاین. هی ازین اصرار ازون انکار نزدیک بود دعوا بشه. داماد دست عروسو کشید تو خیابون با هم رفتن پیاده. داماد خیلی عجله داشت.😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

رفتیم عروسی تو حیاط خونه بنده خدا بود شلوغ بود فرششون مچاله شده بود داماد افتاد رو مهمونا براکه ضایع نباشه عروسم کشید انداخت 

عروسو بلند کردن داماد چون مرده بود از خنده پانمیشد