2777
2789

مردان امنیت:

♨️جزییات ارژ حکمت کارت ♨️

✅بنا بر اعلام بنیاد تعاون  در راستای رفاه کارکنان بسته حمایتی  شامل: برنج، مرغ، رب، روغن و ماکارونی به ارزش ریالی ۱۶۴۳۰۰۰ریال برای ‏متاهل ها و ۷۹۳۰۰۰ریال برای مجردها در کارت حکمت اتکا اعمال گردید!

🔵کلیه کارکنان  از 28 بهمن ماه می توانند نسبت به دریافت بسته حمایتی خود از فروشگاه های اتکا سراسر کشور اقدام کنند.

✅کانال مردان امنیت

https://t.me/joinchat/AAAAAD0BSf5PO437FRkL4Q

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تامین اجتماعی ام قراره از فردا بریزن .پول به حساب سرپرست خانواده

یعنی برای کسانی که بیمه ی تامین اجتماعی دارن؟؟؟

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
یعنی برای کسانی که بیمه ی تامین اجتماعی دارن؟؟؟

تاپیک من برای نظامی بود .ولی برای تامیین اجتماعی ام اخبار اعلام کرد بودجه اش و دادن از فردا به حساب یارانه واریز میشه از صدتومن تاسیصدتومن بستگی به نفرات داره

سلام شما همسرتون نظامی نیروهای مسلح هستن ؟ میشه ازشون بپرسین نیروهای مساح استخدام میکنن یا نه برای برادرم میخام لیسانس مکانیک داره از بیکاری داره افسردگی میگیره خدا خیرتون بده ثواب داره کمک کنید 

سلام شما همسرتون نظامی نیروهای مسلح هستن ؟ میشه ازشون بپرسین نیروهای مساح استخدام میکنن یا نه برای ب ...

بله .نیرو که همیشه برمیداره باید بره گزینش شهری که توش زندگی میکنه