2777
2789
عنوان

چرانمیخوابه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیس یکم نگهداره شما استراحت کنی؟ 

شوهرم صبح زودبایدبره,مجبوره زودبخوابه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

سرهمین نخابیدناشوهرم قید....زده...دخترم تا۴صبح بیداره😣

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نرم افزار انواع صداهای وسایل برقی سشوارو.. واسش دانلود کن

جدی؟اخه میخوابه ها ولی بازنگه میداره چشمشو  

سرهمین نخابیدناشوهرم قید....زده...دخترم تا۴صبح بیداره😣

منم خیلی غرمیشنوم,میگه ب فک فامیلاتو رفته لابد   

اينقدر زود بزرگ مي شه 

انقدر مزه داره اين روزا 

از يك نفر كمك بگير براي نگه داريش روزي چند ساعت تا تو هم بخوابي 

بزارش تو تختش خودش بخوابه 

عادت هاي بد به بچه ندين بعدن خودتون اذيت مي شين

جدی؟اخه میخوابه ها ولی بازنگه میداره چشمشو    

خوبه بی تأثیرنیس... گهواره عالیه بزارش گهواره یه نخ ببند بهش تکون بده خودت هم دراز بکش

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

پسر منم اصلا خواب نداره تا خود صب بیداره دیگه کم اوردم😭😭😭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
اينقدر زود بزرگ مي شه  انقدر مزه داره اين روزا  از يك نفر كمك بگير براي نگه داريش روزي چ ...

یبارگذاشتم پیش مادرشوهرم رفتم ارایشگاه,انقدزنگ زد گفت بیابچت گریه میکنه,نصفه ول کردم اومدم دیگه

فک کنم نی نی هامون یه هفته فاصله سنی دارن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)