2777
2789
عنوان

سوختگی صورت نینی😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7541 بازدید | 55 پست
وای نه زخم میشه این چه پیشنهادیه آخه! باید ببره سوانح سوختگی با گاز استریل و آب مقطر تاول ها رو تمیز ...

عزیزم خواهر خودم اینجوری شد سوانح سوختگی هم‌گفت همین کارو کنیم.مطمئن باش تا چیزی رو ندونم به کسی نمیگم.شما اطلاعات نداری نظر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وازلین بده؟ دکتر گفت بزنم چرب نگه دارم 

وازلین  رو نشنیدم خوبه بهر حال چون حالت پماد نداره و کاسه ای ممکنه  الوده بشه   همون پماد الفا بزنید  یا از داروخانه هابپرسین راهنمایی میکنن  ناراحت نباشین انشاالله سطحی و زود ترمیم میشه

اتفاقا بهترین روش همینه

شما رفتین کلاسهای امداد گری؟ موقع سوختگی آب داخل تاول خودش بهترین محافظه تا اینکه مصدوم به بیمارستان بره! مخصوصا اینکه توی صورته

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم خواهر خودم اینجوری شد سوانح سوختگی هم‌گفت همین کارو کنیم.مطمئن باش تا چیزی رو ندونم به کسی نمی ...

من سوخته بودم  اولین بار گفتن بان و گاز استریل و اینا

گفتن تا ی هفته ببرید هی پانسمان کنید 

بعد همسایمون اومد خونمون روز دوم سوختگی بهم گفت دیگه نرو زخمتو باند پیچی کن و اینا 

گفت هر روز دوش بگیر و با شامپو بدن جای سوختگی رو بشور و با هیچی چربش نکن تا سوختگی جمع بشه

🧸🤎

ممنونم دوستان از تجربه هاتون 

امیدوارم اصلا این شرایط براتون پیش نیاد 

ولی خوبه که اطلاعات داشته باشیم من توی اون لحظه کاملا ذهنم پاک شد  در حالیکه مهمترین زمان برای جلوگیری از اسیب بیشتر

ممنونم دوستان از تجربه هاتون  امیدوارم اصلا این شرایط براتون پیش نیاد  ولی خوبه که اطلاع ...

ببخشید تا این تایپک هست من به همه بگم اینو شاید همتون بدونید ولی من میگم که بازم یاد اوری بشه

دوستان اگه یک زمانی خدایی نکرده آب جوش آب خورشت حلیم هر چی ریخت روی دست پا هر جای بدنتون ریخت  هول نشید ک سریع مثلا جواربتون رو در بیارید ! شلوارتون رو دربیارید !

با این کار پوست خودتون هم با اون لباس که درمیارید کنده میشه و جاش برای همیشه میمونه

🧸🤎

خدا رو شکر که هست  بمن گفتن جمع شده  انشالله که از بارهای قبل نبوده باشه  البته بم ...

نه  از بار قبل نیس  تاریخ مصرف داره هنوز   گاهی  داروخانه ها میخان محصولی که دارن بفروشن  دارو شرکتی که باش قرارداد ندارن رو میگن معتبر نیس  با  تولید نمبشه