هفته پیش یه خانومي تاپيک زد که فلان چیز و ميفروشم اینم شماره م هرکی میخواد تل گرام پی م بده که بیارمش کانال و اینا... خلاصه منم پی م دادم و برد منو تو کانال آخرش پشیمون شدم گفتم بزار الکی اعتماد نکنم به خانومه پیام دادم گفتم پشیمون شدم و فلان اونم گفت مشکلی نیست ، بعدش بلاکش کردم - خانومه رو پروفايلش عکس خودش و خانواده ش بود بشدت مذهبی ازونا که دماغ شون بيرونه- جونم براتون بگه آقا من اینو بلاک کنم از کل ایران پسر بهم زنگ میزد خداشاهده اصلا مزاحم نداشتم حتی یه دونه چه اس ام اسا زشتی میدادن،منم نمیدونستم اینا از کجا پیدا شدن تا اینکه امروز عصر یه دختر اس داد و با بدبختی بحرفش آوردم گفت شماره تو رو با اسمت و زدن تو فلان کانال اسکرين شات هم فرستاد یعنی دود از سرم بلند شد معذرت میخوام یعنی من. به عنوان یه دختر بدکاره معرفی کرده ، از کل ایران زنگ میزدن خط و درآوردم خاموش کردم اصلا
فقط و فقط به همین خانوم شک دارم اما مطمئن نیستم از یه طرف نمیخوام آبرو شو بیرم از یه طرف میگم نکنه یه کاربره دیگه مث من گول بخوره...
ولی به حق جدم به حق عمه سادات از خدا میخوام بلائی به سرش بیاره که روزی صدبار آرزوی مرگ کنه