2777
2789

کیا اینطورین مثل من و تنهای تنهان یعنی دوست و رفیق گرمابه و گلستان ندارن کسی که درد دل کنن باهاش غمخوارشون باشه اصلا امیدشون باشه البته منظورم دوست مونثه بد برداشت نشه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
من  هرکی بوده یه نیشی زده همون بهتر که دیگه ندارم

ولی من به بقیه حسودیم میشه که یه دوست با وفا کنارشونه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فشارم بالاس اعصابم خط خطی یعنی اومدم نی نی سایت خبره یه کاربره بیشعور و بدم که از بقیه سوءاستفاده ...

کی چه سو استفاده ای 

چرا کاربرای نینیسایت انقدر زود باورن و هر کی هر چی بگه رو باور میکنن

کی چه سو استفاده ای  چرا کاربرای نینیسایت انقدر زود باورن و هر کی هر چی بگه رو باور میکنن

ببخشید پاک کردم تا از خودت اجازه بگیرم ، همینجا میتونم حرف بزنم؟

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
من  یعنی تنهایی رو با ذره ذره وجودم دارم حسش میکنم

من گاهی  انقد احساس تنهایی میکنما دلم میخواد بمیرم 

ببخشید پاک کردم تا از خودت اجازه بگیرم ، همینجا میتونم حرف بزنم؟

بگو عزیزم

باورت میشه همه همدمم یه گوشی شده نه جایی نه چیزی نه حرفی نه کسی😢😢😢

میفهمم اخه منم انقد سرم تو گوشیه هم چشام تار شده هم عصبی شدم

منم  میدونی آخه هرکی میاد سمتم یه تیکه ای زخم زبونی چیزی بهم میگه. منم دوس ندارم دل کسی و بشکو ...

الهی

همین چیزاست که ماهارو تنها کرده 

من که هرکی بِهِم زخم زبون زد خدا در عوضش بهترین هارو سر راهم قرار داد 

شما هم به خدا واگذار کن

هفته پیش یه خانومي تاپيک زد که فلان چیز و ميفروشم اینم شماره م هرکی میخواد تل گرام پی م بده که بیارمش کانال و اینا... خلاصه منم پی م دادم و برد منو تو کانال آخرش پشیمون شدم گفتم بزار الکی اعتماد نکنم به خانومه پیام دادم گفتم پشیمون شدم و فلان اونم گفت مشکلی نیست ، بعدش بلاکش کردم - خانومه رو پروفايلش عکس خودش و خانواده ش بود بشدت مذهبی ازونا که دماغ شون بيرونه- جونم براتون بگه آقا من اینو بلاک کنم از کل ایران پسر بهم زنگ میزد خداشاهده اصلا مزاحم نداشتم حتی یه دونه چه اس ام اسا زشتی میدادن،منم نمیدونستم اینا از کجا پیدا شدن تا اینکه امروز عصر یه دختر اس داد و با بدبختی بحرفش آوردم گفت شماره تو رو با اسمت و زدن تو فلان کانال اسکرين شات هم فرستاد یعنی دود از سرم بلند شد معذرت میخوام یعنی من. به عنوان یه دختر بدکاره معرفی کرده ، از کل ایران زنگ میزدن خط و درآوردم خاموش کردم اصلا

فقط و فقط به همین خانوم شک دارم اما مطمئن نیستم از یه طرف نمیخوام آبرو شو بیرم از یه طرف میگم نکنه یه کاربره دیگه مث من گول بخوره...

ولی به حق جدم به حق عمه سادات از خدا میخوام بلائی به سرش بیاره که روزی صدبار آرزوی مرگ کنه

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی