2777
2789

باید ساندویچ کنم یا همینجور مث همبرگر میشه سرخش کرد؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹

هردو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

کالباس و مگه سرخ میکنن

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور ساندویچ کن

چه کاریه چرب و چیلی ش کنی

از روغن بدم میاد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
الان ميان ميگن گوشت گربه نخور حالا همه اون افراد ميخورنندا

هفت ساله سوسیس و کالباس و نوشابه و سس نخوردم

هفده ساله لب به قند و شکر مستقیم نزدم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خوووووش بحالت واقعا.🙁

اخرین خاطره ای که از خوردن نوشابه دارم برمیگرده به سال هشتاد و نه

از دانشگاه برگشتم برادرم یه لیوان نوشابه پرتقالی یخخخخ داد بهم ،انقدرررررر خوب بود هنوز طعمش یادمه

یوقتایی روحم پر میکشه واسه نوشابه ولی نمیتونم بخورم دیگه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اخرین خاطره ای که از خوردن نوشابه دارم برمیگرده به سال هشتاد و نه از دانشگاه برگشتم برادرم یه لیوان ...

شوهر منم خیلی نوشابه میخوره اونم همش نوشابه سیاه.میترسم پوکی استخون بگیره

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹