2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی احساس تنهایی میکنم

490 بازدید | 56 پست

دلم خیلی بچه میخاد.وقتی میبینم اطرافیان ک از ما دیرتر ازدواج کردن زودتر بچه دار شدن خیلی غمگین میشم .چه روزایی ک من گریه کردم بخاطر بچه.تورو خدا دعا کنین بچه دار بشیم هرچند دکترا گفتن نمیشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیدا باهات احساس همدردی میکنم ولی دکترا ناامیدمون نکردن فقط خودمون پیگیری نمیکنیم

عزیزم تقریبانازایی از بین رفته خیلی پیشرفت کردن پزشکان لقاح مصنوعی محرک اسپرم و غیره پیگیر شید اگه بچه دوست دارید 

3 سال و نیم 

زیاد نیست پسرعموی من دکترا می گفتن نمیشه زنش هم یکی از لوله هاش رو برداشته بودن خیلی تلاش کردن الان صاحب یه دختر هستن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
شدیدا باهات احساس همدردی میکنم ولی دکترا ناامیدمون نکردن فقط خودمون پیگیری نمیکنیم

وقتی آزواسپرم باشی و یک اسپرم سالم نداشته باشی پیگیری کردن نداره مخصوصا ک دکتر گفته باشه هیچوقت بچه دار نمیشین