2777
2789
عنوان

کلومیفن خورا بیاین🤣

381 بازدید | 20 پست

امروز روز دهم پریودمه کلومیفن روزی ۱ خوردم تخمدانام‌تیر میکشن امیدی هست دوستان؟خیلی دلم میخواد مامان بشم برام دعا میکنید

السلام علی الحسین💖

بله هست بنده باخوردن کلومفین وامپول اچ سی جی دوقلو باردارشدم البته این دردهاش طبیعی هستش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست بنده باخوردن کلومفین وامپول اچ سی جی دوقلو باردارشدم البته این دردهاش طبیعی هستش

روزی چند تا خوردی؟من روزی ۱

تازه پنجشنبه یا جنعه امپول اچ سی جی هم دارم

چند تا فولی داشتی؟

السلام علی الحسین💖
کلومفین باعث دوقلوزایی و چندقلوزایی میشه انشالله دوقلو باردار باشی منم از ماه بعد میخوام بخورم

ان شالله شنام ماه بعد مامانی😍

خیلی دلم میخواد مامان بشم چند ساله منتظرم 

السلام علی الحسین💖

سلامدخانوما اگه گروه بارداری و اقدامی میخواین لطفا درخواست دوستی بدین من لینک بدم بهتون باهم باشیم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست
انشالله مامان میشی عزیزم .منم کلومفین خوردم ۳ قلو شد یکیشون همون اوایل جذب شد دو تا رو خدا برام حفظش ...

خیلی خداددوستت داشته که هم مجبور نشدی ریداکت کنی و دستت به خون الوده بشه و هم داغ فرزند نمیبینی ان شالله

چون سه قلو واقعا خطرناکه

السلام علی الحسین💖
خیلی خداددوستت داشته که هم مجبور نشدی ریداکت کنی و دستت به خون الوده بشه و هم داغ فرزند نمیبینی ان ش ...

دقیقا کلی خدا رو شکر کردم .انشالله خدا همین دو تا رو سالم بهم ببخشه همیشه شکرگذارشم 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌