2777
2789
سلام عزیزم. خوبی؟ در حال اتیش باروندنه به قول شوهرم😆

خوبم شکر

ای جانم سالم و سلامت دنیا بیاریش😚😚

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بعد نشدین و لکه بینی ام نداشتین؟

نه عزیزم. مشکلی نداشتم. یه بار مسافرت بودم و میخواستم برم پارک ابی. با اینکه پریم 10 روز دیگه بود ولی پری شدم. البته من روز اول رو در حد لکه بینی دارم. 2 تا قرص همون موقع خوردم و از فرداش روزی یکی خوردم. کلا پریم قطع شد. البته بعد قطع کردن قرصا یکم طول کشید تا پری بشم ولی بعد از 1 هفته و نیم دوباره پری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدردرصدمن باراولم اونجوری باردارشدم اونم دوقلو

وای نگووو😩

ماه دیگه میخواستم برم اقداما ولی الان آخه آماده نبودم😟

بعدازظهرش رابطه داشتیم و من غسل نکرده بودم و شبش رابطه پرخطر داشتیم😩😩

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
صدردرصدمن باراولم اونجوری باردارشدم اونم دوقلو

من چندوقته سیاهدونه و عسل میخورم، امروزم خوردم. اون رابطه دیشب بود.

به نظرت نخورم تا مطمئن میشم؟

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
فرقی نداره چه قرصی؟ دیان جواب می ده؟

من قرصای ایرانی بهم نمیسازه. یه بار دکتر برام یه نمونه خارجی نوشت ولی الان اسمش رو یادم نیست. قرص ایرانی رو که میخورم حالت تهوع شدید میگیرم. اگر بهت میسازه فکر نکنم فرقی با نمونه خارجیش داشته باشه

وای نگووو😩 ماه دیگه میخواستم برم اقداما ولی الان آخه آماده نبودم😟 بعدازظهرش رابطه داشتیم و من غس ...

من که اینجوری بودم ودوقلوگرفت 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
وای نگووو😩 ماه دیگه میخواستم برم اقداما ولی الان آخه آماده نبودم😟 بعدازظهرش رابطه داشتیم و من غس ...

نترس احتمال بارداری تو اون زمان خیلی کمه

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
من چندوقته سیاهدونه و عسل میخورم، امروزم خوردم. اون رابطه دیشب بود. به نظرت نخورم تا مطمئن میشم؟

اره عزیزم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼