2777
2789
عنوان

کمککک پسر 10 ماهه ام یبوست گرفته 😞

118 بازدید | 12 پست

الان 3 روزه زور میزنه و قرمز میشه گلاب به روتون در حد یه بادام دفع میکنه اونم سفت قبلاً روزی دو بار بیرون روی داشت کیوی رنده کردم دادم کره دادم آب سیب دادم ولی هیچ فایده ای نداشت😔😔😔😔

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهور جان بچه زیر یک سال هست ، هرچیزی نده لطفا .

عزیزم چون سه روز شده بهتره ببری دکتر . نگران نباش ولی با یه توصیه یا یه شربت که از طرف دکتر هست قضیه رو حل کن . 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

اینایی که میگم امتحان کن من انجام دادم نتیجه گرفتم

دخترمن مقعدش خون میومد پاره میشد از یبوست شدید

با قطره چکون ته حلقش روغن زیتون ۱سی سی بچکون

تو سوپش هرگز هویج نزیز

بجاش کدو حلوایی بریز

توسوپش عدس استفاده کن

ماش هرگز

لیمو شیرین فوق العاده ملینه حتما روزی دوبار بهش بده کلا ۳۰ سی سی

دیگه بیسکویت و سرلاک نده

اینایی که میگم نده یه مدت اصلا نده

زرده هرگز

من دخترمو زیاد بردم دکتر 

دکترش گفت حتما باید رژیم غذاییشو عوض کنی

اگه اینارو انجام دادی نتیجه نگرفتی بعدا با دارو و شیاف و شربت که درستم میگفت یه مدتیه هرروز سوپش این بود نخودفرنگی مرغ هویج و سیب زمینی اخه عاشقش بود الانم هست ولی همین باعث شد ازاونورم بهش هرروز یکم موز میدادم

سلام

از شیر خودتون استفاده میکنه یا شیر خشک ؟

اگر غذا میخوره .حتما رژیم غذاییشو عوض کنید .روغن زیتون میتونه کمک کنه هم مالشی و هم خوراکی در غذا 

و ببریدش دکتر دارو بده اذیت نشه کوچولو

ماهور جان بچه زیر یک سال هست ، هرچیزی نده لطفا . عزیزم چون سه روز شده بهتره ببری دکتر . نگران نباش ...

تاپیک یکی مونده به آخری رو بخون اصلا به دکتر ها اعتماد ندارم متاسفانه 😔😔😔😔

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

عزیزم پسر منم همینطور بود شما از داروخانه شربت لاکتولوز  کودکان بگیر یکی دو روز بخوره خیلی زود خوب میشه . منم پسرم چندین بار یبوست داشت دکتر براش لاکتولوز تجویز کرد.تو همون مطب دیدم برای بچه های سه چهار ساله ام همین و تجویز میکنه فقط برای نوزادان دوزش کمتره.و یه کار دیگم اینکه مقعد بچه رو کامل با پمادش یا وازلین چرب کنین حتما نتیجه میگیری