2777
2789
عنوان

اگه یه مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 69 پست
اوکی عزیز من از مجردیم ب هیچ کس راه نمیدادم همه پسرا فامیل میگفتن بداخلاقی تحویل نمیگیری کلاس میزاری ...

احسنت منم همینطوریم.حتی جواب سلام نامحرم غریبه رو نمیدم.اتفاقا یه چیزربهت بگم اینطور خانوما برای مردا جذاب ترن متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنت منم همینطوریم.حتی جواب سلام نامحرم غریبه رو نمیدم.اتفاقا یه چیزربهت بگم اینطور خانوما برای مرد ...

دقیقا ولی خب من دست خودم نیست خوشم نمیاد اویزون مردا بشم 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

فکر کن روم نمیشه با رییسم حرف بزنم اگه کاری داشته باشم‌بیشترش ب همکارا میگم بهش بگن ولی بقیه از سرو کولشون بالا میرن

چیکار کردی عزیزم

ما توی یه اتاق نبودیم. 

یه سری ساعت کارم که تموم شد همزمان با من از اداره زد بیرون من پیاده می رفتم واسم نگه داشت و کلی اصرار که تا سر خیابون برسونمت و... من چندین بار تشکر کردم ولی اینقدر اصرار کرد که روم نشد سوار نشم گفتم مرد بزرگیه زشته

خلاصه دیدم دو سه بار داره تکرار میشه دیگه عمدا نیم ساعت بیشتر می موندم توی اداره تا خیالم راحت باشه که اون رفته تا اینکه یه روز اومدم و دیدم ماشینش رو برده توی مسیر و جایی که دید نداره پارک کرده و منتظره تا من بیام و سوارم کنه و اینجا بود که تازززززه دو ریالی ام افتاد و خیلی جدی گفتم سوار نمیشم آقای فلانی و جایی کار دارم.

بعد به بهانه های مختلف زنگ میزد اتاقم و فامیلی ام رو صدا نمیزد مثلا اگه اسمم زهرا باشه می گفت سلام خانم زهرایی من بارها می گفتم رضایی هستم آقا(مثلا) ولی انگاااااااااااار نه انگار بازم می گفت خانم زهرایی ولی یه بار جلو همسرم مجبور بود باهام حرف بزنه اینقدرر جدی حرف میزد اصلا یکی دیگه بود می گفت خانم رضایی.

دبیرخونه کار میکرد یه بار رفتم اونجا و همکارش که مرد خیلی خوبیه و البته مجرد توی اتاق نبود اینم شروع کرد گفت شیطون شدی بلا شدی زنگ میزنم اتاقت جواب نمیدی منم نامه رو پرت کردم روی میزش و رفتم بیرون. یه روز که نبودش رفتم پیش همکارش و گفتم به فلانی بگو خودش رو جمع کنه و یکبار دیگه بدون حالت رسمی با من حرف بزنه می کشونمش حراست

اونم بهش گفته بود و از اون روز حتی سلام هم نمی کنه

ما توی یه اتاق نبودیم.  یه سری ساعت کارم که تموم شد همزمان با من از اداره زد بیرون من پیاده می ...

ایول الله

اگه حرفی نزده و فقط نگاه می کنه نمی تونی شاکی بشی یا به کسی بگی چون میگه فلانی توهم زده و ..

دقیقا‌میترسم بگن چقد خودشو جدی گرفته

احسنت منم همینطوریم.حتی جواب سلام نامحرم غریبه رو نمیدم.اتفاقا یه چیزربهت بگم اینطور خانوما برای مرد ...

به نظرم بهترین کارو میکنید.لزومی نداره جواب سلام مرد یا زن نامحرم رو کسی بده.