2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان دارند

139 بازدید | 19 پست

سلام خانومامن دوسالونیم از ازدواجم میگذره باردارنشدم نکنه من نازاباشم😯دکتربهم گفته تنبلی تخمدان داری و شش هفت ماهه دارم متفورمین میخورم...کسی با متفورمین جواب گرفته ایا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم این ماه ای یو ای کردم ربع ساعت دیگه جواب ازمایش بارداریم مباد تو رو خدا دعااا کنید

ان شالله ک نی نی داری گلم... خبرشو بدی هاااا

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
منم تنبلی داشتم ولی الان ۵ ماهه با دارو خوب شدم😍😍😍😍ولی هنوز باردارنیستم

با چه دارویی عزیزم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
انشالله لحظات سختی رو دارم میگزرونم دل تو دلم نیست دستم به اشپزی نمیره وای خدا کمک کن

عزیزم حواستو پرت کن کمتر بهش فک کن انشالله ک مثبته... راستی سایز فولیت چن بود

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
با چه دارویی عزیزم

ماه اولی یادم نیس ماه دوم به مدت ۳ماه دوفاستون و ماه بعد کلومیفن و متفورمین این ماهم لترزول و متفورمین بعد رفتم سونوگرافی واژینال همه چیم نرمال بود فولیکول راست ۱۵ و فولیکول چپ ۲۰  و مایع در کلدوساک خلفی هم مشاهده شده بود ولی ۶ ماه پیش سونو  دادم یدونه فولیکول ۸ داشتم مایع هم نبود ولی خداروشکر هم کیستم برطرف شده هم پریودام منظم

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه