2777
2789
عنوان

ازمایش هورمونی

324 بازدید | 17 پست

سلام دکتر برام ازمابش هورمونی نوسته روز دوم یا سوم بدم....امروز پریود شدم ....دوستانی که این ازمابش دادید چه روزی بهتر برای ازمابش دادن ؟؟

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

من خیلی ناراحتم چهار روز عقب افتادن گفتم شاید خدا بعد از چهارسال نظری کرده باردار باشم صبح بلند شدم دیدم پریود شدم....عکس رنگی خوب بود دکتر بارها نوشته بود هورمونی من نرفتم بدم..اینقدر که استرسم بالا بود....اما این ماه میخوام بدم...تو دفترچم نوشته دوم یا سوم...کدهم روز بهتر اگه شما دوسنان داداید ازمایش هورمونی را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستایش جان خوب بود جواب ازمایشت...من36سالم ..نمی ونم چرا اینقدر خونسرد طی میکردم..میگفتم خدا میده..چون هر ماه پریود میشم...اما الان استرس گرفتم 

واسه منم نوشت روز دوم پریود انجام دادم هنوز جوابشو نگرفتم واسه چیه این ازمایشات؟

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
من خیلی ناراحتم چهار روز عقب افتادن گفتم شاید خدا بعد از چهارسال نظری کرده باردار باشم صبح بلند شدم ...

معمولا روز سوم میگن

منم روز سوم رفتم

چون روز سوم اوج بالا رفتن هورموناست

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
ستایش جان خوب بود جواب ازمایشت...من36سالم ..نمی ونم چرا اینقدر خونسرد طی میکردم..میگفتم خدا میده..چو ...

من دیروز تازه ازمایش دادم . البته واسه بارداری ندادم چون بچه دارم واسه بی نظمی پریود دادم . انشاا.. که خدا بهت یه بچه ناز و سالم بهت میده . استرس نداشته باش بدتره 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

سلام ازمایش هورمونی بزای ذخیره تخمدان و تیرویید هست که معمولا دوم تا پنچ پریودی انجام میشه..دکتر من ندشته بود دوم تا سوم انجام بشه

سلام ازمایش هورمونی بزای ذخیره تخمدان و تیرویید هست که معمولا دوم تا پنچ پریودی انجام میشه..دکتر من ...

الان ماله من اشتباهه ؟ سیصدتومنم هزینش شده .دوباره تکرارکنم؟

وای بچه ها برید جای دولتی اینقد پول ندید من کلینیک فرهنگیان آزمایش کامل هورمون دادم 80  تومن خیلی هم دقیق و تمیز 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی