2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد ماشین ثبت نام کنه بکنه به اسم خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 38 پست
چکارش کردی اینطوری شده؟به منم یاد بده شاید من بی سیاست بدبختم

اول ازهمه بگم بدبخت شیطونه گلم بعدم بگم مادرشوهرم ازمن خوشش نمیاد اصلا شوهرم اینو میدونه واسه همین پشتمه اخه من جز خوبی کاری درحقشون نکردم اما اون نه خرج عروسی داد نه خرید نه ماشین هیچی هیچی تازه گوسفندیم که شوهرم وقت عروسی گرفت تا جلو پام سرببره شب بخاطر شلوغی از فرصت استفاده میکنه میذاره عقب ماشین دخترش میبرن خونه خودشون باهم تقسیمش میکنن

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازهمه بگم بدبخت شیطونه گلم بعدم بگم مادرشوهرم ازمن خوشش نمیاد اصلا شوهرم اینو میدونه واسه همین پ ...

دقیقا همین چیزایی که گفتی مادرشوهرمنم انجام داده😐حتی گوسفند..پس چرا شوهر من بدون اجازه مادرش آب نمیخوره؟

تو این گرونی ماشین تحریم کنید بابا ماشین ثبت نامی نخرید ارزون کنن

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...