2777
2789
عنوان

دخترم سینمونمیگیره توروخداکمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 77 پست
ده قطره بده نترس بچه هاکه گریه میکنن نفخ دارندبهش بده گناه داره بخوره من دادم دخترم نذاشتم اذیت بشه

چن ساعت چن ساعت بهش بدم روش نوشته حداکثر مجاز 6وعدا ک میشه 4ساعت به 4ساعت.یا وقتی ک دل درد داره بهش بدم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
یاخدا10قطره من الان بهش یه قطره چکان دادم ک 25قطره میشه.یا خدا الان چیکا کنم.

هیچی نمیشه نترس اون شربت بی ضرراست من خودم زیادمیدادم واسه شماکم گفتم که محکم کاری کنم شربت خوبیه نترس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه نترس اون شربت بی ضرراست من خودم زیادمیدادم واسه شماکم گفتم که محکم کاری کنم شربت خوبیه نت ...

ممنون ک خیالمو راحت کردین .انشاالله بچت همیشه سالم سالم باشه.آمین.داشتم از ترس میمردم😀

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
خواهش میکنم به همچنین کوچولوی شما همیشه سالم وشادباشه

خیلی ممنون عزیزم ببخش ک مزاحمت شدم.خوش باشی همیشه

اگ رفلاکس داشته باشه سینشو نمیگیره؟؟؟؟؟

این از نظر علمی هم ثابت شده بچه وقتی رفلاکس معده به مری داره شیر و اسید معده مدام برمیگرده تو حلقش و این به مرور زمان باعث میشه مریش ملتهب و زخم بشه و دیگه نتونه شیر بخوره حالا بعضی بچه ها اینجور مواقع هم شیشه هم سینه رو پس میزنن بعضی هام فقط سینه 

اینجور مواقع باید شرایط آنتی رفلاکسو براش رعایت کرد و مادر رژیم غذایی داشته باشه و بچه تحت نظر متخصص داروهای آنتی اسید رو شروع کنه تا خدایی نکرده از شیر مادر محروم نشه ... مثل پسر من که دیگه شیرمو نخورد و من متوجه نبودم و مثل این دوستمون مدام به زور بهش شیر میدادم و یا سرشو شیرین میکردم و هزارتا کار دیگه ولی نشد ... چون علتشو نمیدونستم اونموقع

من خودم برا پسرم خریدم خیلی اذیت داشت خیلییی.ولی نمیدونم چن قطره بهش بدم

عزیزم اگه ناراحت نشی میگم بهت احتمال ۹۹ درصد بچت رفلاکس داره منم خیلی تجربه اشو دارم... 

اگه تهرانی تا بهت یه دکتر خوب معرفی کنم که خیالت راحت راحت بشه

فقط اینا نیست  رفلاکس پنهانم هست که اصلا متوجهش نمیشی و فقط پزشک یا سونو یا عکس متوجه میشه پس ...

ن عزیز دلم چرا ناراحت بشم.ولی پسرمن شیرمو به خوبی میخوره.اذیتش هم به خاطر این بود ک گفتن کولیک یا همون دل درد داره.بهش قطره کولیک اید دادن بعد بی بی کر .والا میگن تا3یا4ماهش خوب میشه اخه خیلی زور میزنه کبود میشه بعد این ک پی پی کرد حالش خوب میشه این شربتم به خاطر دل دردش گرفتم 

عزیزم اگه ناراحت نشی میگم بهت احتمال ۹۹ درصد بچت رفلاکس داره منم خیلی تجربه اشو دارم...  اگه ت ...

نه عزیزم تو تبریز هستم.ولی چشم حتما یه دکتر خوب میبرمش

عزیزم اگه ناراحت نشی میگم بهت احتمال ۹۹ درصد بچت رفلاکس داره منم خیلی تجربه اشو دارم...  اگه ت ...

عزیزم یه بار دکتر بردمش گفتم مثلا استفراغ میکنه از بینیش میاد البته همیشه ن ها خیلی کم اونم چن تا قرص داده اسمشو نمیدونم گفت تو شیرت حل کن قبل شیر بهش بده.وزنش هم کرد گفت خوبه وزن گیریش.وقتی به دنیا اومد از دهنش تف میومد به خاطر همین 1هفته بستریش کردن تو ان آی سیو

ن عزیز دلم چرا ناراحت بشم.ولی پسرمن شیرمو به خوبی میخوره.اذیتش هم به خاطر این بود ک گفتن کولیک یا هم ...

ان شاالله چیزی نباشه همون کولیک باشه

حالا شما شرایط شیردهیتو رعایت کن 

چیزای نفاخ نخور 

پرتقال و کیوی و لبنیات و گوشت گاو نخور

بعد از شیردهی حتی به مقدار کم هم که خورد شما ۲۰ دقیقه نه کمتر به حالت عمودی بغلت بگیرش حالا چه آروغ بزنه چه نزنه 

دمای اتاقشو بین ۲۰ تا ۲۳ بزار بیشتر نباشه 

موقع خواب زیر سرش خیلی کوتاه نباشه خیلی هم بلند نباشه که خدای نکرده غلت بزنه 

موقع شیردهی هم تو بغلت و به حالت نیمه نشسته بهش شیر بده نه خوابیده ...

اینجوری با قاطعیت میگم که دیگه بالا نمیاره مطمئن باش البته اگه دقیق عمل کنی

حالا میتونی تو کانال دکتر بهروز مقدادی عضو بشی تو سایتش هست سرچ کن

خیلی اطلاعات مفید بهت میده

موفق باشی

ان شاالله چیزی نباشه همون کولیک باشه حالا شما شرایط شیردهیتو رعایت کن  چیزای نفاخ نخور  ...

واقعا ممنونم از راهنمایتون چسم حتما همه اینارو رعایت میکنم.واقعا مرسی به خدا انقد میترسم هر روز خدا دارم گریه میکنم ک بچم سالم باشه.چشم حتما عضو میشم .امیدوارم هرچی اروز داری بهش برسی و خوش باشی واقعا ممنونم