2777
2789
عنوان

سقط یا ادامه بارداری

533 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.من الان شرایط بارداری رو نداشتم ولی متاسفانه امروز فهمیدم باردارم.و همسرم میگه باید سقطش کنیم چون نمیدونیم کی و در چه شرایطی نزدیکی کردیم و مثلا روز نحس یا قمر در عقرب بوده و...نظر شما چیه؟ 

خدایا شکرت...

وای این حرفارو بریز دور توروخدا مردم در حسرت یه بچن اونوقت شما به روزش توجه میکنی خوشی زده زیر دلتون بخداااا بعضی ها میلیونی خرج میکنن اما قسمتشون نمیشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خرافاتی هم که هستی!  اینا همش چرند محض اگه میخوای دلیل واسه سقط پیدا کنی بگرد چیز دیگه پیدا کن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

این چه حرفیه.خدا داده بخاطر قمر در عقرب میگه سقط کن؟مگه بچه لباس تنتونه که اینطور در مورد زنده بودنش تصمیم میگیرین.درسته که قمر در عقربو باید بهش توجه کرد ولی حالا که گذشته.یه صدقه بدین کافیه.تازه مطمئن هم نیستین فقط شک دارین

ای وای این خرافات چیه؟فکرمیکردم این افکار مال ۱۰۰سال پیشه😏

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

واااای خدای من چه طرز فکراییی

وقتی خداااا داده یعنی خدا خواسته ک داده نگید ناخواااسته

اینهمه آدم خودشونو میکشن خدا بهشون حالا حالاها نمیده حالا شما واقعا چطور دلتون میاد این حرفو میزنید

پناه  بر خدا  دیگه  گند بعضی چیزارو  در نیارین 

وقتی  خدا  بچه  رو داده  نگهش  دارین اگه  شخص  تو  بدترین  و نحس ترین لحظات  هم  متولد بشه  تربیت  پدرمادرش  هست  که  سرنوشتشو  میسازه  

فقط  خانواده  و محیطی  که  توش  بزرگ  میشه  مهمه  نه  لحظات نحس  و قمردر عقرب 

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .

وای نکن تورو خدا مام شرایطمون مث شما بود شرایط اصلا نداشتیم میگفتیم سقط کنیم ولی نگهش داشتیم و خدارو هزار مرتبع شکر میکنم ک گذاشتیم بمونه پسرمون الان همه چیزمونه خدا خودش روزی شو میرسونه بعد دنیا اومدن عا‌شقش میشین و بخاطر فکر الانتون شرمنده میشین 

نکنین واقعا پشیمون میشین

سلام خانمی

قدم کوچولوت مبارک باشه   ببین چقدررررر برای خدا عزیزه که بدون خواست شما فرستادش توی بغلتون.. قدر این هدیه ارزشمند رو بدونید.. 

اگه نگران قمر در عقرب و… هستی صدقه بده و بسپرش به خدا.. 

با سقط علاوه بر گناه قتل که به گردنت میفته و عذاب وجدانی که یک عمر آزارتون میده.. باید به اینم فکر کنی که گاهی با سقط مشکلاتی مثل نازایی همیشگی پیش میاد و دیگه جبران پذیر نیست