2789

سلام

متاسفانه من شنبه هفته پیش به علت توقف رشد در ۸هفته به خونریزی افتادم و بعد از درد شدید و گرفتاری سقط کردم ۴شنبه سونو شدم و بقایا نداشتم اما همچنان نه به شکل خونریزی دائم اما دفع تیکه های کاملا تیره دارم +معده درد وحشتناکی که قابل تحمل نیست و دکتر فقط یه کپسول داده که صبح ناشتا بخورم و میگفتند تعدادی از خانم ها بعد از سقط دچار این درد معده و روده میشوند ،الان سوالم اینه که این دفع تاکی ادامه داشتنش طبیعی هست؟برای کاهش درد معده راهی هست؟ممنونم💐

این نیز بگذرد 💔💔💔

اگر دفع کامل شده باشه خونریزی قطع میشه پس احتمالا بقیا داری  

احتمالا بقایات کمه در پریودیت دفع میشه

پیاده روی حتما داشته باشه برای سقط خیلی خوبه

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
اگر دفع کامل شده باشه خونریزی قطع میشه پس احتمالا بقیا داری   احتمالا بقایات کمه در پریودیت دف ...

ممنونم از راهنماییت ولی انقدر ضعف و سرگیجه دارم که نمیتونم خیلی راه برم و بایستم 

این نیز بگذرد 💔💔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم