2777
2789

سلام بچه ها من ماه ۶ اقدام هستم این ماه کلومفین خوردم و روز ۹ و روز ۱۱ یه دونه hmg زدم روز ۱۳ سیکلم رفتم سونو یه فولیکول ۱۹ داشتم همون روز رفتم پیش دکتر یه دونه hmg دیگه داد که بزنم و واسه ۱۵ سیکلم دوتا hcg داد

من روال عادی خودم ۱۳تخمک گذاریمه ولی دکتر گفت hmg نمیذاره آزاد شه خلاصه من به حرف ایشون روز ۱۳ و ۱۴ اصلا اقدام نداشتم ولی نمیدونم چرا حس میکردم فولیم آزاد شده روز ۱۵ hcg رو زدم و همون شب تزریق با ۲۴ساعت بعد آمپول اقدام داشتم و بعدش شوهرم مریض شد

بنظرتون امکان بارداری هست؟😔😔😔😔

نمیدونم چرا حس میکنم این ماهم از دست دادم دوم بهمنم موعدم😭😭😭

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
چرا فکر میکنی زودتر از  موعدت ازاد شده بوده فولیکولت؟؟

قبل روز ۱۳ احساس میکردم تخمدانم یکم متورمه ولی روز ۱۴ دیگه اون حسو نداشتم و اصلا هیچ درد وتیر کشیدنی هم بعد آمپول نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل روز ۱۳ احساس میکردم تخمدانم یکم متورمه ولی روز ۱۴ دیگه اون حسو نداشتم و اصلا هیچ درد وتیر کشیدنی ...

خب اگر ازاد شده باشه باز دیر اقدام نکردی 

چون فولیکول و اسپرم میمونن ،

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
ولی کلا با ی بار اقدام خیلیاحتمال بارداری کمه

بعد اون شوهرم مریض شد و نتونستیم😭😭😭

میگم وقتی آمپول میزنیم کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری رو نشون میده؟

بعد اون شوهرم مریض شد و نتونستیم😭😭😭 میگم وقتی آمپول میزنیم کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری رو نشون ...

بستگی به مارکش داره 

ولی کلا کیت با امپول و قرص بعضی وقتا جواب نمیده 

من لتروزول خوردم و سونو رفتم یعنی از همه چیز تخمک گذاریم مطمین بودم ولی کیت نشون نداد

وای این سوال من هم بود. منم برای اولین بار دکتر برام آمپول اچ سی جی تجویز کرد.سونوی واژینال دادم دکتر گفت خیلی خوبه اگه میخوای این ماه باردار بشی آمپول بزن یک شب درمیون رابطه داشته باش. دهم سیکل زدم. 4روز بعد آمپول بی بی چک مثبت شد ولی 9 روز بعد منفی شد.البته هنوز تا موعود پری مونده.دکتر خیلی قاطع گفت این ماه باردار میشی نمیدونم دیگه...

بستگی به مارکش داره  ولی کلا کیت با امپول و قرص بعضی وقتا جواب نمیده  من لتروزول خوردم و ...

شما چند ماهه اقدامی؟

وای این سوال من هم بود. منم برای اولین بار دکتر برام آمپول اچ سی جی تجویز کرد.سونوی واژینال دادم دکت ...

اخه ۴روز بعد آمپول کاذبه دیگه اثر آمپوله انشالا بارداری عزیزم

هیچ علامتی نداری؟

بستگی به مارکش داره  ولی کلا کیت با امپول و قرص بعضی وقتا جواب نمیده  من لتروزول خوردم و ...

مارکش مکس ۱۴ بود اینجا فقط اون هست نمیدونم والا دیگه خسته شدم و ناامید😔😔😔

من از مهر رژیم دارم و از اذر میخواستم اقدام کنم و تا اذر ماه همسرم رو تقویت میکردم،ولی از اذر ماه فولیکول هام بع دارو‌کوچیک بود و ماه بعدش شد کیست 

در صورتیکه ماه های قبلش فولیهای عالی و غالب داشتم 😢😢😢

الان بهم استرادیول و لتروزول داده

نا امید نباش گلم 

توکل به خدا 

بالاخره میشه 🙏🙏🙏

آره عزیزم تو سایت دیدم تا 14 روز کاذبه. مرسی گلم

فقط همش احساس میکنم میخوام پری بشم کمر درد دارم یه ذره. 

شما اینو شنیدین که میگن اگه 16روز بعد آمپول پری بشن باردار نیستن دیگه. من باید 6 بهمن بشم

آره عزیزم تو سایت دیدم تا 14 روز کاذبه. مرسی گلم فقط همش احساس میکنم میخوام پری بشم کمر درد دارم یه ...

اره دیگه اگه خامله نباشی بین ۱۴تا ۱۷روز پریود میشی