2777
2789
عنوان

همفکری در مورد نظم و انضباط خونه

1337 بازدید | 18 پست

سلام خانم های با سلیقه، من گاهی نظم خونه خیلی از دستم در میره کمک میخوام ازتون،  کارهایذخونه مثل جارو برقی،  لباس شستن،  اتو کشی،  جمع و جور کردن کمد و کشو لباسو چه جوری انجام میدین که اولا به همش برسین دوما خیلی له و خسته نشین و احساس کزت بودنم نکنین 

هر روز یه کاری رو انجام بدید 

مثلا گردگیری و جارو برقی با هم

کمد مرتب کردن و اتو کشی با هم 

و ...

اینطوری بهتون فشار نمیاد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقسیم بندی کارها واسه کل هفته...اینجوری همیشه خونه تمیز و مرتبه.چون تو یک روز نمیشه تمام کارها رو انجام داد اگه هم بشه دیگه خانم خونه ای باقی نمیمونه کههههه

نگران حرفهای مردم نباش.خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند😊😊
تقسیم بندی کارها واسه کل هفته...اینجوری همیشه خونه تمیز و مرتبه.چون تو یک روز نمیشه تمام کارها رو ان ...

ببین مثلا چهار روز خونه تمییزه یه روز اگه بی حوصله باشم،  همسر که تخت جمع نمی کنه بچه ها که اتاقشون ریخته پاشه بخصوووووص پسرم لباس و در میاره رها میکنه هر جایی که در آورده،  غذا میخورن باید کلنجار و چشم غره برم تا خودشون جمع کنن و..  خلاصه خسته میشم یه روز من تر و تمیز نکنم گند میزنن به خونه خسته م کردن

هر روز یه کاری رو انجام بدید  مثلا گردگیری و جارو برقی با هم کمد مرتب کردن و اتو کشی با هم&nb ...

ببین جزئی تر راهنمایی میخوام،  من از اونایی بودم که دست به سیاه سفید نمیزدم وارد کار نبودم وقتی شوهر کردم الان طی سالها خانه داری اینا رو میدونم مثلا میخوام بدونم بقیه مثلا بعد هر وعده پخت و پز گازو تمیز میکنن؟ لباس کثیف ها رو هر روز میشورین؟ وقتی هر سری رو جمع کردین اتو میکنین؟؟!  مدام هر روز اتو کشی دارید؟

ببین جزئی تر راهنمایی میخوام،  من از اونایی بودم که دست به سیاه سفید نمیزدم وارد کار نبودم وقتی ...

خب برنامه زندگی و سبک زندگی آدمها متفاوت طبیعتا

ولی من شخصا ب محض اینکه لباس ها رو میشورم ، باید اتو کنم و بعد بذارم سر جاشون

لباس های سفید و مشکی و تو خونه و بیرون رو جدا میشورم  و وقتی نصف ماشین لباسشویی حدودا پر بشه ، روشن میکنم . 

اگر گاز تمییز کردن سخته براتون ، روش فویل بکشید و هر چند وقت یکبار عوضش کنید 

هر کاری رو در همون لحظه انجام بدید ، دیگه کار عقب افتاده ای براتون نمی مونه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ببین مثلا چهار روز خونه تمییزه یه روز اگه بی حوصله باشم،  همسر که تخت جمع نمی کنه بچه ها که اتا ...

منم دو تا پسر دارم.تا غفلت کنم خونه در حال انفجاره....ولی اگه تمیز نکنم مرتب بخ خودم که بیام با یک هفته کار مدام هم درست نمیشه....کاملا درکت میکنم منم بعضی مواقع حوصله خودمم ندارم چه برسه مدام کار کنم..ولی به بعدش که فکر میکنم بلند میشم و تمیز کاری میکنم....چون تا بی اهمیت بشم به خونه بچه ها هم از خدا خواسته خونه رو تا مرز انفجار پیش میبرن

نگران حرفهای مردم نباش.خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند😊😊