2777
2789
عنوان

یبوست در نوزادان رفلکسی

358 بازدید | 6 پست

سلام خانما من بچم دوماهشه رفلکس داره بهش شیرخشک بیومیل ضد رفلکس میدم الان یبوست گرفته ترخدا راهنمایی کنید چکار کنم؟

بچم عذاب میکشه از ی طرف رفلکس از طرفی یبوست😭😭😭😭😖😖😖

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای  رفلاکسش 

من این کارو کردم بچم درست شد

یه جایی مثل سرسره واسش درست کن با لحاف و تشک اونجا بزار بخوابه شبا و میزان شیری که بهش نیدی رو کم کم کن

برای خشکیتشم

زودی شیر خشکشو  عوض کن

زود زود  ک و ن شو چرب کن با اب ولرم متمایل به گرم بشورش

من به باس نش کره کوچیک هم شیاف میکردم

شکمشم با جهت عقبه ساعت تقریبا ده دیقه ماساز بده و شکمشو چرب کن با روغم زیتون

بعد این کارا پاهاشو جم کن سمت شومش مثل پای ملخ

هل بده تو 

چند بار تکرار کن خوب مسشه انشالله

باردار نیستم تیکر لاغریمه .وزن شروع ۹۸ از اول بهمن.خخخخ منم از اینا زدم  😝😝😝😝
نی نی منم رفلاکس داره 3ماهشه .چه دارویی بهش میدی

کولیک اید و رانیتیدین میدم

دایمتیکون و پدی لاکت هم همینطور

البته از وقتی این شیر خشک رو میدم خیلی بهتر شده بالا نمیاره ولی قبلا هم بالا میاورد هم وزنش کم بود

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
کولیک اید و رانیتیدین میدم دایمتیکون و پدی لاکت هم همینطور البته از وقتی این شیر خشک رو میدم خیلی ...

یعنی هم شیر خودتو میدی هم شیر خشک؟؟؟؟؟دکترش فقط قطره پدی لاکت با شربت رانیتیدین میدم .رانیتیدین روزی چند بار چقدر میدی؟؟؟مرسی که جواب میدی

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.