2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نی دومم پسر بشه؟

3852 بازدید | 76 پست

راهنمایی کنین،

به نظرتون براساس جدول چینی درسته عمل کنم هرچند برا دخترم که اشتباه بود،

اینکه روز تخمک گذاری اقدام کنم چقدر میتونه مطمئن باشه؟

غذا چی باید بخورم؟

عاشق دخترم و باباشم  

من برادومی براساس جدول چینی عمل کردم که دختربشه پسرشد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا باید بخاد من ۳ماه همه کاری کردم رژیم گرفتم ولی دختر شد .موقع تخمکگذاری اقدام کردم .با جوش شیرین شستم ولی خدا نخاست .

تا خدا نخاد نمیشه 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بسپار دست خدا.یه دحتر خوش عاقبت میخای یا پسر شر؟ من بشخصه اعتقاد دارم این کار رو فقط بایددست خدا سپرد

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗

بیخیال تاخدانخادپسرنمیشه الان همسایمون ی دختراورد بعدی پسرمیخاس هرکارکرد هرچی خوردبی فایده دوقلودختراورد 😂دختراولیشم باز دوقلوه دختر الانم بازداره تلاش میکنه براپسر

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

اول شوهرت از اسپرم بده وحتما حتما تحت نظر دکتر باش .تا اسپرم شوهرت حسابی قوی و پر تحرک باشه .انشالله خدا بهت بده 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖