2777
2789
عنوان

عصبی م کردن😒😒😒بیاین لدفن

381 بازدید | 46 پست

سلام.چرا هم اینجا هم کلا تو واقعیت میبینن یه نفر زود ازدواج کرده هی بهش میگن وای تو بچه ای وای چرا زود ازدواج کردی وای الان وقت عروسک بازیه وای فلانه و فلان

عزیزان من این حرفا برای قبل از ازدواج کردن اون خانم یا ااقاس.چرا وقتی یه نفر متاهله این حرفا رو میزنین توی ذهنش اثر منفی میزاره هی میشینه باخودش فکر میکنه میگه اخ فلانی راس گفتا.

و گاهی مشکل هم براش پیش میاد چون این حرفا روش تاثیر میزاره.

😔ناراحت بودم خواستم در میون بزارم.

چون خودمم زود ازدواج کردم و راضی ام اما انقدر که گفتن و روم اثر منفی گذاشته دلم خواس ب بقیه نگن😞حرفاشون هم گاهی درسته ها ولی چاره نیست برای حل مشکل طرف باید چاره داد نه ک بگی تو زود ازدواج کردی اون موقع بلد نبودی فلان نبودی 

خیلی درهم برهم گفتم ببشخید😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دریت میگی واقعا.ازدواج سن خاصی نداره .درسته باید یه حداقل سن داشت حتی برای سلامت جسمی در ازدواج.ولی اگر کسی شرایطشو داشته یا مجبور شده یا هر چی و زود ازدواج کرده دیگه نباید هی سرزنشش کرد که

مردم نظرشونو میگن سعی کن انقدر پخته بشی که نظر دیگران بخصوص اگر حقه عصبیت نکنه

عالی بود

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
حرفات درسته  اما گلم تو باید محکم پای تصمیماتت وایسی ن این که هرکی هرچی گفت تو رو ب تردید وادا ...

اره عزیزم من پای تصمیمم هستم ولی خب واقعا حرفای ادما میبینی یهو روی اون لحظه هات تاثیر میگذاره.

و آدم غصه میخوره

میگیم که حداقل بچه هاتونو مثل ماماناتون زود شوهر یا زن ندین 

چون معمولا این کار موروثیه 

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

اینجا که فقط یه عده را بزاری واسه مسخره کردن و چرت و پرت گفتن..یه عده اعتماد به سقفم داریم که با اینکه از طرز صحبتشون مشخصه هیچی نیست اما هیچکیو قبول ندارن....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره عزیزم من پای تصمیمم هستم ولی خب واقعا حرفای ادما میبینی یهو روی اون لحظه هات تاثیر میگذاره. و آ ...

اره ولی سعی کن بجای اینکه خودت اذیت شی با حرفات اون عده ادمای بیشعور رو ک فکر میکنن صلاح بقیه رو هم میدونن بچزووووون

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀