2777
2789
عنوان

باتجربه ها لطفا یه دقه😘

149 بازدید | 14 پست

هفته ۲۴ بارداری ام 

وحشتناک‌سرما خوردم‌۴ شنبه هم‌وقت دکترمه 

گوشام‌ کیپ شده .آبریزش بینی .سرفه .چشمام مث بچه ها قی کرده باد کرده . 

عسل و لیمو برای سرفه هام میخورم و آب نمکم قرقره میکنم

چقد بده ک نمیشه دارو مصرف کرد 

غیر ازاینا هیچی دیگه نمیشه بخورم بهتر شم‌عایا

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بری دکتر دارو بهت میده ک ضرر نداشته باشه ها .

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی تا این هفته چند کیلو اضافه کردی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

برو دکتر بهت دارو میده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزیزم منم سر بارداریم اینجوری شدم هر دکتری رفتم‌ داروهایی میدادن که یکمی مصر بود برا جنین.رفتم فوق تخصص ریه بهم فقط اسپری های مختلف داد سر دو روز خوب شدم هیچ ضرری هم نداشت

منم هفته 16م سرما خوردم رفتم دکتر بهم سفیکسین و استامینفن داد...تاثیر نداشت تب و لرز میکردم دوباره رفتم گفت تب برای بچه ضرر داره 2تا پنی سیلین داد زدم خداروشکر از فرداش بهتر شدم...سرما خوردگی بارداریم با تمام سرماخوردگی هایی که توی عمرم گرفته بودم فرق داشت خیلی بد بود

میشه بگی تا این هفته چند کیلو اضافه کردی؟

خیلی وقته دکتر نرفتم ۴ شنبه میخوام برم عزیزم

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
من تو بارداری سرما خوردم پنی‌سیلین زدم. داروهایی هست که مصرفشون تو بارداری مشکلی نداره. بری دکتر مید ...

مرسی گلم

من تو بارداریم 2 بار سرما خوردم در حد درد گوش رفتم دکتر دارو دادن بهم، خیلی داروها برای بارداری بی خ ...

میرم‌ حتما

عزیزم منم سر بارداریم اینجوری شدم هر دکتری رفتم‌ داروهایی میدادن که یکمی مصر بود برا جنین.رفتم فوق ت ...

مرسی گلم وقت گذاشتی