2777
2789

من خودم اول معیارم وضعیت مال ی خوب بود ماشین و خونه ی خوب بعد که عاشق شوهرم شدم معیارم برگشت آرزوی یه زندگیه عاشقونه و مسافراتای دو نفره و بعد چند سال بچه دار شیم رابطمونم گرمو صمیمی باشه.شوهرم تا یه حد کمی تونست منو به اینا برسونه.

شماها از طریق همسرتون به چه آرزوهایی که داشتید رسیدید؟

معیاراتون واسه ازدواج چی بود همسرتون اون معیارارو داره؟

آرزوهامو نقش برآب کرد 

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط آرامش میخواستم که سالهای اول نه تنها بهم آرامش نداد که آرامش خودمم ازم گرفت ولی الان خوبه دلم مادر شدن میخواست که نتونست منو به آرزوم برسونه شاید یه روزی بشه 

چه خلاصه میگید بگید چیا بوده؟

تجربه نشون داده تو نی نی سایت از جزئیات نگیم بهتره

هزار جور قضاوت وبرچسب وتهمت به دروغ و... پشت بندش نیاد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک