سلام بچها خواهشا شمام نظر بدید یه دوستی دارم فوق العاده حسوده حسودی همرو میکنه من با کلی سختی یه کاری پیدا کردم تا بهش گقتم اصلا عین یه آدم نحس نمیدونم واقعا چی گقت چی شد که فرداش دیگه نشد برم اونجا بعدش هم کلی گشتم و کاری پیدا نکردم کلا نه ابن مورد هر وقت چیزی بهش میگفتم خراب میشد خیلی حسوده و حالا ک بیکار اونم میگه با هم بگردیم ولی اصلا من دلم صاف نمیشه باهاش و هر چی هم کم محلی میکنم باز خودش پیداش میشه شما بودید چکار میکردید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازم متوجه نشدم سرکار نرفتنت چ ارتباطی ب اون بنده خدا داشت
عزیزم من هر چی به این میگم خراب میشه جایی که من میرفتم معلم بودم بعد هی پیام میداد چطوری خانم معلم چ شانسی آوردی شیرینی من یادت نره از این حرفا مسخره بعد یروز یه اتفاقی افتاد اونجا مجبور شدم بیام بیرون هیچکس نمیدونست من میرم سرکار جز اون و خانوادم انقد حسودی میکنه هر چی بهش میگم خراب میشه