2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردید

165 بازدید | 17 پست

سلام بچها خواهشا شمام نظر بدید یه دوستی دارم فوق العاده حسوده حسودی همرو میکنه من با کلی سختی یه کاری پیدا کردم تا بهش گقتم اصلا عین یه آدم نحس نمیدونم واقعا چی گقت چی شد که فرداش دیگه نشد برم اونجا بعدش هم کلی گشتم و کاری پیدا نکردم کلا نه ابن مورد هر وقت چیزی بهش میگفتم خراب میشد خیلی حسوده و حالا ک بیکار اونم میگه با هم بگردیم ولی اصلا من دلم صاف نمیشه باهاش و هر چی هم کم محلی میکنم باز خودش پیداش میشه شما بودید چکار میکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم متوجه نشدم سرکار نرفتنت چ ارتباطی ب اون بنده خدا داشت

عزیزم من هر چی به این میگم خراب میشه جایی که من میرفتم معلم بودم بعد هی پیام میداد چطوری خانم معلم چ شانسی آوردی شیرینی من یادت نره از این حرفا مسخره بعد یروز یه اتفاقی افتاد اونجا مجبور شدم بیام بیرون هیچکس نمیدونست من میرم سرکار جز اون و خانوادم انقد حسودی میکنه هر چی بهش میگم خراب میشه

حسود بودنش یه حرفه ولی سرکار نرفتنت چه ربطی به اون میتونه داشته باشه؟!

من میخاستم برم یه سری اتفاقات افتاد بعد که بهش گفتم انگار کلی خوشحال شد ک بهم خورد کاره اصن اینجوریه

عزیزم من هر چی به این میگم خراب میشه جایی که من میرفتم معلم بودم بعد هی پیام میداد چطوری خانم معلم چ ...

بعضیا ذاتا چشم شور دارن تنها راه قطع ارتباط یا ارتباط کمه..

آیندت مهمتر از اونه، بلاک کن خب، فردا پس فردا نامزد کردی خدای نکرده ممکنه باعث خرابی زندگبت بشه

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 
بعضیا ذاتا چشم شور دارن تنها راه قطع ارتباط یا ارتباط کمه.. آیندت مهمتر از اونه، بلاک کن خب، فردا پ ...

ببین دقیقا شد ی همچین چیزی برا خواهرم بود طرف حالا خیلی اکی هم نبود ولی تا ب این گقتم خیلی مسخره بهم خورد همه چی 😑😑

وقتی دائم سریش بشه بهت چی مثلا جایی بخام برم سرکار وقتی میپرسه میری یا نه چی بگم

بحث رو عوض کن جواب نده جواب سربالا بده یا بگو تصمیم گرفتم راجع به کارام فعلا با کسی صحبت نکنم و....خیلی چیزا میتونی بگی بپیچونیش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بعضیا ذاتا چشم شور دارن تنها راه قطع ارتباط یا ارتباط کمه.. آیندت مهمتر از اونه، بلاک کن خب، فردا پ ...

اخه نمیتونم راحت بلاکش کنم خیلی قدیمیه بعد جالب هر کی باهاش کات کرد خوشبخت شد😆😆