2777
2789

اره تاثیر داره ب من گفت اون موقع ک چربی کمتر مصرف کن نون کمتر بخور و ورزش ...واقعا تاثیر داشت ولی چیزیو قطع نکردم همین ن رژیم خاصی ن چیزی 

معمولا کسانی ک pcoدارن افراد چاقی هستند با موی زائد فراوون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کردن وزن و رفع بلغم خیلی برای بر طرف کردن کیست کمک میکنه ، خودم ده کیلو کم کردم و حامله هم شدم&nb ...

واقعا تأثیر داره؟؟ من یکم اضافه وزن دارم و تو اقدامم ولی چند ماهه هیچی به هیچی بنظرت وزنمو کم کنم باردار میشم؟؟

اين نفس هاي عميقي ك ميكشيم   همون حرفاييه ك نميزنيم!
واقعا تأثیر داره؟؟ من یکم اضافه وزن دارم و تو اقدامم ولی چند ماهه هیچی به هیچی بنظرت وزنمو کم کنم با ...

نمیدونم برای بارداری تاثیر میذاره یا نه ولی میدونم برای کسایی که کیست دارن و تغییرات هرمونی تاثیر داره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نمیدونم برای بارداری تاثیر میذاره یا نه ولی میدونم برای کسایی که کیست دارن و تغییرات هرمونی تاثیر دا ...

نه من کیست ندارم قبل از اقدامم سونو و از دادم دکی گف سالمی ولی نمیدونم چرا نتیجه نمیگیرم

منم اين ماه ميشه 4 بار اقدام ولي باردار نشدم همه چيزم اوكيه نميدونم چرا نميشم

خخخخ فک کنم خیلی بهش فک میکنیم واس همونه مامانم میگه بیخیالش شو جلوگیری نکن یهو دیدی بارداری این ماه اینکارو دارم میکنم ببینم خدا چی میخواد

من.۱۰ کیلو کم کردم.کیستم از بین رفت

افرین...توچندماه 10کیلو کم کردی؟؟

منم جزع اون دسته ازادمها هستم که یکم اضافه وزن پیدا کنم همه چیم بهم میریز..این کیستهای لعنتی هم نمیرن