onsvhore مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 156 عنوان اخرش سکته میکنم میدونم 122 بازدید | 5 پست شوهرم خیلی اذیتم میکنه مدام توی خونه غر میزنه اه و ناله میکنه ولی با دوستاش خوبه یه باشگاه میرم و دخترمو میذارم نگه داره وقتی میام هر سری اشکمو در میاره ک تو نبودی اذیت کرد گریه کرد و چرا میری من از همه چیم موندم و...موندم چیکار کنم ک حرص نخورم ک نذارم روم تاثیر بذاره.کمکم کنین 1397/10/24 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاسی_خانم عضویت: 1392/05/02 تعداد پست: 10659 بگو همینی که هست گریه میکنه که میکنه بابایی نگهش دار لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 ببرش با خودت ... من باشگاه که میرم چندتا از خانمها بچه هاشون رو میارن واسشون خردنی میزارن با مداد و دفتر سر گرم میشن قربان وفای سگ ♥️
lili_m عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 2927 تنها راه حل واسه همچين مردايي كم محليه خودتو بزن به اون راه و به شوخي بگيربعد از يه مدت خودش بيخيال ميشهشوهرت ميخواد از راه عذاب وجدان دادن بهت خودشو از همه چيز خلاص كنه
onsvhore مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 156 ببرش با خودت ... من باشگاه که میرم چندتا از خانمها بچه هاشون رو میارن واسشون خردنی میزارن با مداد و ... نمیخوام عادت کنه ب این ک مسولیت بچه فقط با منه بعدشم دخترم 8 ماهشه کوچیکه.و میدونمم گریه نمیکنه پیش باباش.اون کلا راحت طلبهشبا منو دخترم تو اتاق اون توی پذیرای میخوابه
onsvhore مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 156 تنها راه حل واسه همچين مردايي كم محليه خودتو بزن به اون راه و به شوخي بگير بعد از يه مدت خود ... اخه ی حرفایی میزنه ک عذابم میدهمثلا همین دو ساعو باعث میشه ما خرج زندگیمون بمونه .در صورتی ک من ظهر میرم تایمی ک اون خونس .