2777
2789
عنوان

بیاین بگین بچم دختر یا پسر؟

401 بازدید | 50 پست

خیلی خواب آلو هستم ، پوست سرم بسیار خشکه ، و اینکه انگار 2 نفر قشنگ گرفتن کتکم زدن اینقدر بدنم گرفتس اصلاً حال ندارم 

خودم فک میکنم دختره نظر شماها چیه؟ یا ی روش بگین تو خونه انجام بدم ببینم دختر یا پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر 

پسر 

پسر دختر

انشاءالله هر چی باشه سالم باشید هر دوتون...

فک کنم دختر 

گرچند علایم بارداری من با وجود هم جنس بودن بچه هام ولی علایمم کاملا متفاوت بود‌‌‌‌‌...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

میگن پسرآدم فرزوزرنگ میشه وازخوابیدن بدش میاد همش میگه بلندشم نشینم

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم

خيلي زوده عزيزم،منم مثل شما خوابالو بودم ،اصلا حال و حوصله نداشتم،تهوع شديد داشتم طوري كه بايد قرص ميخوردم حتما،همه ميگفتن دختره،سونو اولم گفت دختره ولي بعدش فهميديم پسره