2777
2789

حامله ای

آهای خانومی که نی نی میخوایی به جا این که هی پست میزاری غصه میخوری پاشو وضو بگیر قرآن بوس کن نیت کن شروع کن بخونش روزی چند صفحه بعد نماز بخون ایشالا یه نی نی خوشمل خدا بهت بده😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این قرص پریود رو نامنظم میکنه.اگه یادت بره بخوری که حتما از اونه

دقیقا من اینو تو نت خوندم از دکترم پرسیدم بهم خندید گفت کمبود هورمون تیروئید باعث میشه پریود بهم بریزه حالا که قرص میخوری و داری کنترلش میکنی مگه میشه عقبش بندازه

خدایا به امید تو ...
دقیقا من اینو تو نت خوندم از دکترم پرسیدم بهم خندید گفت کمبود هورمون تیروئید باعث میشه پریود بهم بری ...

من ۱۸ ساله که این قرص رو میخورم.و کلی دکترهای مختلفی رفتم.اکثرا بر این باور بودن پریود رو بهم میریزه و این باعث میشه موهای زائد زیاد شن

دقیقا من اینو تو نت خوندم از دکترم پرسیدم بهم خندید گفت کمبود هورمون تیروئید باعث میشه پریود بهم بری ...

تا تا به این ماه نشده بود ی روز عقب بیوفته حتی ساعتشم مشخص بود و ۴ روزه عقب افتاده

من تیروئیدم 4.9 بود بهم گفت لب مرزی لووتیروکسین داد نصف قرص ناشتا 

بعد یکماه که ازمایش دادم خداروشکر نرمال شده بود ولی بهم گفت تیروئید جوریه که باید همیشه قرصشو بخوری و مدام ارمایش بدی چکش کنی مخصوصا الان که اقدامی

خدایا به امید تو ...
من ۱۸ ساله که این قرص رو میخورم.و کلی دکترهای مختلفی رفتم.اکثرا بر این باور بودن پریود رو بهم میریزه ...

وای راست میگی من خوندم راجبش اما دکترم رد کرد حرفمو 

من خودم تنبلی دارم بزور پریود میشم اینم اضافه بشه بهش واااای

خدایا به امید تو ...