2777
2789
عنوان

خانمای باردار سه ماه اول

272 بازدید | 23 پست

سلام دوستای عزیزم میخواستم بدونم دکتر به شما چه ویتامینایی داده و اینکه من خیلی خیلی ضعف میکنم چی بخورم ک برطرف بشه این حالتم 

آجیل و میوه میخورم بی تاثیره همش بی جونم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ی قرصی میخورم داخلش همه چی داره ... گشنگی و که هممون داریم😂😂😂ولی قرص و ویتامین و حتما بخووور... فولیک اسید و امگا ۳ از واجباته ۳ ماه اوله .. حالا من قرصی ک میخورم خیلی چیا داره عکسشو میفرستم واست

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزم من ی قرصی میخورم داخلش همه چی داره ... گشنگی و که هممون داریم😂😂😂ولی قرص و ویتامین و حتما بخ ...

شما چند ماهتونه ؟ یعنی امگا و همین قرص ک میگیدو میخورید؟ممنون میشم عکسشو بفرستید 

بعد یه جا خوندم امگا بیش فعالی میاره چیزی شنیدین در این مورد؟