2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دیگه کلافه کردن منو

565 بازدید | 49 پست

بخدا دیگه کم آوردم، هر روز حتی روزی چندبار زنگ میزنن پسر گل ما چطوره ؟

خوب غذا میخوره؟حموم حق نداری ببریش تا ما بیایم با هم ببریمش،وقتی میخوای بشوریش حواست باشه از دستت لیز نخوره،اگه یه خراش بیفته رو صورتش حالتو جا میاریم!

یادت نره اومدی کارت واکسنشم بیار ببینیم وزنش چطوره؟ کم کرده باشه وای به حالت

رفته بودیم خونشون من یه سینی گذاشتم جلو پسرم باهاش بازی کنه،یهو خیلی آروم خورد به دستش یکم گریه کرد

همش اتفاقی بود،مادرشوهرم ناراحت شد اینقد به من غر زد که تو مادر نیستی چرا حواست نیست باید خودم بزرگش کنم و ...!

امروز پسرمو بردم حمام زنگ زدن که کجا بودی چندبار زنگ زدیم؟گفتم بچمو بردم حموم شستم،خیلی دعوا کردن که چرا گوش ندادی،مگه نگفتم منم باید باشم

بجز پسر من 4 تا نوه خوشگل دیگه هم دارن که همه هم پسرهستن اما کاری به کار اونا ندارن،یکیشونم تقریبا همسن پسر منه دوماه بزرگتره اینقدم شیرین و قشنگه اما اصلا تو بگو کاری به مامانش داشته باشن

کلافه شدم دیگه با خودم میگم اگه یبار اتفاقی بچم جاییش زخم بشه  یا اتفاقی بیفته براش حتما دارم میزنن  

حالا خودشون وقتی بغلش میکنن اینقد میچلوننش که گریش درمیاد

،دیگه اینقد توجه هم ناراحت کنندست

ببخشید سرتونو دردآوردم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

نظر شوهرت چیه؟

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

وای عین منه شرایط ت ...

خواهر همسرم زنگ میزنه با بغض که خیلی ناراحتم چشم بچه اونجوری شده .. 

دیشب تاصب نخوابیدم وقتی تو مهمونی اذیت شد

حالم از محبت هاشون بهم میخوره

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see

واسه این همه بی ادبی و دخالت زیادی ریلکس به نظر میای  دفعه بعدی بگو من اگه توانایی بچه بزرگ کردن و حموم بردنش رو نداشتم مادر نمیشدم شما نگران بقیه نوه هاتون باشین  

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!