2777
2789
عنوان

😂😂😂😂عنبرنسا

349 بازدید | 17 پست

با عمه کوچیکم تو یه محل میشینیم دخترش زنگ‌زد ب مامانم مامانم بدو بدو رفت خونشون 

😂😂ب دختر عمم پیام دادم چی شده نگرانیم!گفتش مامانم عنبر نسا دود کرده با با.سن افتاده روش 😂😂😂😂😂😂😑😑😑😑😑

دعوام نکنین تصوش خنده دار بود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای من فقط جلو دهنم رو گرفتم که خندم شوهرمو بیدار نکنه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عزیزم یکی بود تو همین سایت گفت با عنبرنسا جوش صورتشو درمان کرده ولی توضیـــح نداد چطوری ؟  ببخ ...

عنبرنسا فقط راهش دود دادنه من که یه اسفند دود کن دارم مخصوص این کاره عنبرنسا میندازم داخل میگیرم رو شعله بعد که دود کرد میگیرم جایی که عفونت داره تا دودش بخوره به اون قسمت واسه صورتم همینطوره ولی چشماتو حتما ببند چون میسوزونه دودش چشمو و اذیت میشی خیلی عالیه خدایی امتحان کن حتما

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... 💍❤