2777
2789
عنوان

تازه عروس ها بيايين💕

2296 بازدید | 56 پست

بچه ها من خيييلي ناراحتم عروسيم تموم شده اصلا عين يه خواب يادمه من از بچگي عاشق عروسي و عروس شدن بودم😀

ولي حالا كه تموم شده باورم نميشه حرصم در مياد بخوام برم عروسي يكي ديگه 😕☹️مسخره ست ولي اين حس رو دارم 

خدايا شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا یمدت رو عروسی های دیگه و عکس و فیلم و لباسا حساسی. طبیعیه    

واااي خيلي دوست دارم دوباره جشن عروسيم باشه 

عيد هم ٣تا عروسي داريم اصلا دوست دارم لباس عروسمو بپوشم برم مثل عقده ايي ها شدم😁🤪😟

خدايا شكرت
واااي خيلي دوست دارم دوباره جشن عروسيم باشه  عيد هم ٣تا عروسي داريم اصلا دوست دارم لباس عروسمو ...

من ک برعکس تو اصلا شب عروسیمو دوست نداشتم. مردم تا تموم شد. فیلم و عکسارم تا مدتها دلم نمیخواس ببینن

درررررکت میکنم نمیدونم چراااا ایجوریم 

با این ک جشنم خوب همش رقصیدم اخر شب گفتم همیننن تموم شد هیجی یادم نبود ازش مث ی خواببب 

الانم هر عروسی میرم غصم میگیره دپرس میشم 

چرا اخهههه