2777
2789

سلام دخترم دو سال و نیمشه دو ماهه که از پوشک گرفتمش. اوایل هر نیم ساعت یه ساعت که می بردمش دستشویی جیش می کرد هر وقت هم پی پی داشت تو دستشویی انجام میداد ولی الان سه هفتس اگه یه لحظه دیر بشه تو خودش جیش می کنه و پی پی ش هم اصلا دستشویی نمیره گلاب به روتون خودش رو کثیف می کنه😢😢 دختر باهوشیه ولی اصلا خبر نمی کنه ولی بعد از کاراش میاد میگه مامان شلوارم رو عوض کن!! چیکار کنم خبر کنه یا پی پی اش رو تو دسشویی انجام بده؟ بخدا بیرون که میرم با ترس و لرزه که یوقت جایی رو کثیف نکنه قبل از رفتنم هم دسشویی می برمش 

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

دیشبم من چنین تاپیکی گذاشتم 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شون اینجورین انگار بعد از به مدتی یادشون میره شما بیرون میبری پوشکش کن یجورایی باید دستت بیاد چه ...

آخه با مادرشوهرم تو یه ساختمونم بیشتر اونجاس یه پسر ده ماهه هم دارم کارام زیاده

جواب گرفتی؟

دختر من ۳ بهمن دوسالش میشه 

جیش دزد شده بلا

از ماه پیش شروع کردم‌از جیش بگیرمش گاهی میگف گاهی نمیگفت 

تصمیم‌گرفتم یکی دوهفته پوشکش کنم تا یادش بشه بعد شروع کنم 

از شنبه شرو کردم شکر خدا و گوش شیطون‌ کر امروز خیلی خوب شده بود جیش داشت سریع میدویید سمتت دشویی یا جیششو نگه میداشت 

کلا کلافه شدم‌خستم‌کرده خیلی سخته خدایی

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
آخه با مادرشوهرم تو یه ساختمونم بیشتر اونجاس یه پسر ده ماهه هم دارم کارام زیاده

آهان پس حتما اونجا زیاد میره و این کارو سخت میکنه بهشون بگو یه مدت بچه نیاد پیش شما تا عادت کنه بیره دستشویی چون بچه  تا میاد به یه چیزی عادت کنه فورا یه وقفه بینش میوفته بچه منم اینجوری بود جایی که میرفتم باید پوشک میکردم این بود که قاطی کرده بود ولی یه مدت خونه بمون با بچه تا عادت کنه

ای خدا خستم میفهمی!!!
آهان پس حتما اونجا زیاد میره و این کارو سخت میکنه بهشون بگو یه مدت بچه نیاد پیش شما تا عادت کنه بیره ...

بنده خداها اونا هم هی می برنش یا زنگ میزنم میگم ببرنش یا یه مدت گفتم نیان سراغش ولی بازم فایده نداشت😑😑

دختر من ۳ بهمن دوسالش میشه  جیش دزد شده بلا از ماه پیش شروع کردم‌از جیش بگیرمش گاهی میگف گاهی ...

یعنی بعد دو ماه بازم پوشکش کنم؟ اون وقت دسشویی رفتن یادش میره که؟

جواب گرفتی؟

عزیزم بچه رو ب نظر من تا عاقل نشده نباید از پوشک گرفت ...من چون سه تا بودن و خیلی رو نجسی حساس بودم تا سه سال و خورده ای پمپرز میبستم طوری شده بود که دیگه اواخرش میگفتن ماماااااان خسته شدیم جیش داریم وامون کن بریم پی پی کنیم یا جیش کنیم منم از پوشک گرفتمشون

عزیزم خودتو اذیت نکن تا کاملا عاقل نشده ببند بهش کع خودتم اذیت نشی

کار خودته عزیزم به کسی نسپار

اگه بزارن خونه بمونه به خدا از خدامه ولی نوه اولیه و خاطرخواه زیاد داره ولی بازم تا اونجایی که بتونم پیش خودم میزارمش