2777
2789

بااینکه همش پای برنامه کودکه ولی قشنگ خشونت روتو رفتارش میبینم.چکارکنم ترک کنه.؟همش وسیله پرت میکنه یه دوهفته ای میشه اینطور شده

چن سالشه

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم خودت كه ميگي 

هميشع پاي برنامه كودك 

خوب بدترين 

فقط روزي يه ساعت 

همه انرژيش انباشته ميشه كلي پاي تي وي خسته ميشه بعد ميشه بمب انرژي منفي كه باس اون شكلي تخليه شه

فقط روزي يه ساعت 

به جند روز گريه ميكن 

ببينه فايده ندار عادت مبكن

چند روز ببرش تو حياط پارك 

بزار انرژيش تخليه شه 

براش أسباب بازي بگير بدو بپر 

كلاس ورزش اكه سه سال به بالاست 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
عدم توجه به خواسته؟  خواسته غیرمنطقی و دستور میدین؟

راستش تاقبل بارداری مجددا همش باهم بازی میکردیم عالی بود.ولی الان بخاطر شرایطم ازخودم دورش میکنم همین خیلی اذیتش میکنه.ای خدااا