2777
2789
عنوان

تاخیر پریود با مصرف لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 16103 بازدید | 37 پست
فک نمیکنم آخه پریودم نامنظم بود ولی دکتر گفت با لتروزول منظم میشه دو ماه قبل هم منظم سر سی روز پریود ...

سلام. میدونم از تاپیک خیلی گدشته اما منم مث شما از روز ۳ تا ۸ لتروزول خوردم. روز ۱۱ فولی ۱۰ داشتم. الآن ۴۰ روزه پریود نشدم. همیشه نامنطم بودم و تاخیر داشتم. نمیدونم مال قرصه یا باردارم. شما چی شد؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه میشه بگید چطوری باردارشدین اون ماه باردارشدین یابعدش؟

سلام عزیزم

بعد ۲ سال اقدام و کلی دارو، باردارم الان. درست ماهی که دیگه دارو نخوردم. لتروزول که کلا ریخت بهم و ۴۵ روز بعدش پریود شدم. متفورمینم میخوردم که اون ماه که باردار شدم متفورمینمم تموم شده بود و گفتم دیگه دکتر نمیرم. خسته شده بودم دیگه. همه رو ول کردم و گفتم ولش کن اصلا نخاستم. بعدش در کمال ناباوری باردار شدم. البته لکه دارم خیلی نگرانم. برام دعا کن بمونه برام. ان شاءالله شما هم خیلی زور باردار میشی و سالم و صالح نی نی میاد بغلت. خیلی دعام کن. خیلی میترسم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
سلام عزیزم بعد ۲ سال اقدام و کلی دارو، باردارم الان. درست ماهی که دیگه دارو نخوردم. لتروزول که کلا ...

نگران نباش عزیزم خوب استراحت کن ان شاالله ک ب سلامتی این دوران و طی میکنی و نی نی خوشکلتو بغل میگیری برات ایت الکرسی میخونم عزیزم توهم دعام کن مامان بشممم😘😘😘😘

نگران نباش عزیزم خوب استراحت کن ان شاالله ک ب سلامتی این دوران و طی میکنی و نی نی خوشکلتو بغل میگیری ...

قربونت عزیزم. مرسی. ان شاءالله. عزیزم نگران نباش خیلی زود مامان میشی ان شاءالله. منم در اوج ناامیدی بیبیم مثبت شد. اولیش که مثبت شد به شوهرم گفتن کاذبه برو یکی دیگه بخر. خرید اومد جرات نداشتم بزنم. بعدش بتام بالا بود انقد ترسوندنم یکی گفت مولاره یکی گفت خارج رحمیه یکی گفت پوچه. خیلی منم نگرانی پشت سر گذاشتم و دارمم میذارم ولی خداروشکر.صلاح خدا بوده

قربونت عزیزم. مرسی. ان شاءالله. عزیزم نگران نباش خیلی زود مامان میشی ان شاءالله. منم در اوج ناامیدی ...

فداتبشم عزیزم ممنون ان شاالله ب سلامتی زایمان میکنی استرس نداشته باش خدا خودش بهت این معجزه شیرین وداده خودشم مراقبش هست برات نذرایتالکرسی خوندم ان شاالله خدا خودش مراقب جفتتون باشه❤❤❤❤❤

فداتبشم عزیزم ممنون ان شاالله ب سلامتی زایمان میکنی استرس نداشته باش خدا خودش بهت این معجزه شیرین ود ...

سلام عزیز دلم خیلی خوشحالم که نی نی داری خدا برات حفظش کنه ....

میتونم چندتا سوال ازتون بپرسم ؟ 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤
من باردارنشدم عزیزم

عزیز  دلم منم باردار نشدم ان شالله زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه .... فقط یه چیزی ماه اولی که لتروزول خوردم یه روز تاخیر داشتم بعد پریود شدم این ماه اصلا نخوردم اما بخاطر کار شوهرم نتونستیم اقدام کنیم فقط یه بار رابطه داشتیم اونم چند روز بعد از پریودی بعد الان ۵ روز عقب افتاده برا شما هم اینطور بود ؟ یعنی  لتروزول باعث کیست شده ؟ 

عزیز  دلم منم باردار نشدم ان شالله زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه .... فقط یه چیزی ماه ا ...

سلام فدا ان شاالله هردو بارداربشیم منم اولین بارم بود مصرف میکردم اما دچارلکه بینی شدم سه روز لکه بینی داشتم بعدش پریودشدم نمیدونم کیست شده یانه امپول اچ سی جی هم زدم رابطه هم داشتم اما نشد نمیدونم چرا نشد😞😞😞😞😞

عزیز  دلم منم باردار نشدم ان شالله زودتر دامن همه منتظرا سبز بشه .... فقط یه چیزی ماه ا ...

تست نزدی شایدباردارباشی؟؟ اگرهم کیست شده باشه باپریودی ماه قبلت دفع میشه فکرنکنم کیست باشه 

تست نزدی شایدباردارباشی؟؟ اگرهم کیست شده باشه باپریودی ماه قبلت دفع میشه فکرنکنم کیست باشه 

دیگه انقد تو این چند ماه بی بی گرفتمو آز دادم اصلا امیدی ندارم  .... الان درد پریودی دارم ولی چون همیشه پریام منظم بوده الان نمیفهمم چرا انقد عقب میفته 

دیگه انقد تو این چند ماه بی بی گرفتمو آز دادم اصلا امیدی ندارم  .... الان درد پریودی دارم ولی چ ...

منم ماه قبل دورم ۲۷روزه بود این ماه ک لتروزول خوردمشد۳۰روزه ک سه روزش فقط لک بینی داشتم ولی زیرشکمم خیلی سفت شده نمیدونم برای چی

منم ماه قبل دورم ۲۷روزه بود این ماه ک لتروزول خوردمشد۳۰روزه ک سه روزش فقط لک بینی داشتم ولی زیرشکمم ...

عزیزم خاله همسرم مثل شما بود باردار بود ... اون سه ماه اولش پریود میشد اما خیلی کم