سلام خانمای عزیز. من این ماه از ۳ تا ۸ پریود لتروزول مصرف کردم اما دکتر امپول نداد بهم. یعنی ماه اول لتروزول و امپول داشتم ماه دوم و سوم لتروزول خالی، حالا این ماه ماه سومیه که لتروزول مصرف کردم. حالا ده روزه پریودم تاخیر داره میشه لطفا راهنماییم کنید کسی بوده اینجوزی باشه؟ کسی بوده که لتروزول مصرف کرده باشه اما پریودش تاخیر داشته باشه؟ اگه بوده چند روز؟
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
با بی بی چک میشه نظر داد. حتما بزن. با لتروزول شانس بارداری هم کمی بیشتر عزیزم
بی بی چک مارک abon پیدا کن. برای منم همینطور بود بی بیچک ها الکی هاله مینداخت. اما این مارک خیلی خوب بود
در ضمن با ده روز تاخیر هاله نمیندازه دیگه. اگه باشید پر رنگ