2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم درد ن ولي تهوع صبحگاهي .تکرر ادرار.علاقه به شيريني.سينه درد شديد.وگاهي تيرکشيدگي زير شکم داشتم و ...

قبلش زیاد  شیرینیجات نمیخوردیو یهو اونجوری شدی؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

من ۷ هفته بودمو نمیدونستم

تنها علائمم تکرر ادرارم بود

چون من هیچ وقت شب بلند نمیشدم ک برم دسشویی دو س روز قبل اینکه بفهمم باردارم شبا بلند میشدم برا دسشویی و در حد انفجار میشدم

البته از شانس خوبم کلن بارداری بدون اذیتی دارم.

ن ویاری ن چیزی.فقط خیلی خواب الودم.همین☺

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

سلام منم منتظرم ۶ روز دیگه وقت پریم بفهمم باردارم یا نه سه ساله منتظرم و علائمی مثل درد سینه و تیرکشیدن سینه هام دارم زیر دلم سمت چپ هم به اندازه یه گلوله کوچیک تیر میکشه

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
سلام منم منتظرم ۶ روز دیگه وقت پریم بفهمم باردارم یا نه سه ساله منتظرم و علائمی مثل درد سینه و تیرکش ...

الهی ک خدا ی نینی خوشگل و سالم بهت بده اون تیرکشیدنه دردش چجوریه همیشه هست یا گاهی اوقات

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من سر اولی داشتم الان اصلا سینه درد ندارم اولی رو خونریزی لانه گزینی نداشتم اما اینبار داشتم نگرانم ...

منم لکه بيني نداشتم سينم ولي ترکاي قرمز زده بود

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤