2777
2789
عنوان

بالاخره استراحتم مطلق باشه یا نسبی؟ گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 78 پست
کلا استراحت مطلق خیلی خطرناکه..روزی ۱۵ دقیقه ام . خیلی کمه برای جلوگیری از امبولی باید هر ۳-۴ ساعت ی ...

اتفاقا همین الانشم پاهام درد میکنه

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
اصلااااا.. فقط ماهی یه بار چکاب میرم دکتر زنان... یا ازمایش و سونو که لازم باشه حتی غذامم خابیده می ...

عزیزم وقتی گفتن نسبی نیاز نیست غذاتون خوابیده بخورید

فقط کارهای منزل و ..رو انجام ندید اما در حد نشستن و...مشکلی نیست

استراحت مطلق همونطور که تحربه اش دارین عوارض خاص خودش داره و الان اکثر دکترها  ردش میکنن

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دهانه ی رحمم بسیار نرم هست.. البته کوتاه نیست.. ان تی 36 بود رحمم سپتوم داشت

الان فقط سوالت روی اون ۱۵ دقیقه راه رفتنه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیلی سخته منم مث شما بودم یکسره بیرون  الان دارم دق میکنم

منکه تازه ماه دومم بقیشو چحوری سر کنم. عیدوچیکارکنم خریدای عیدم خونه تکونیم دارم دق میکنم همیشه ارزو داشتم بارداری راحتی داشته باشم قبلیه سقط شد این یکیم که اینجور

عزیزم وقتی گفتن نسبی نیاز نیست غذاتون خوابیده بخورید فقط کارهای منزل و ..رو انجام ندید اما در حد نش ...

خاطرات بدی از گذشته دارم... باوجود یه بچه خیلی سختمه مطلق استراحت کردن... اما خب تا کمی راه میرم میگم نکنه بخیه هام شل بشه

نه عزیزم سوالم اینه میشه بیشتر تحرک داشته باشم؟ 

تا هفته ۲۸ استراحت کن ب نظرم.نرمی دهانه رحم ب خودی خود باعث فشار ب وازنت میاد حتی استراحت مطلقم باشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تا هفته ۲۸ استراحت کن ب نظرم.نرمی دهانه رحم ب خودی خود باعث فشار ب وازنت میاد حتی استراحت مطلقم باشی

همین استراحتی که الان دارم؟ 

همین حموم که 10 دقیقه میرم اونم هفته ای یه بار از لحاظ روانی اذیتم میکنه.. احساس میکنم برای بچه خطر ...

صندلی پلاستیکی مبله ببر تو حمام بشین روش زیر دوش.نمی دونی چقدر تاثیر داره

دکترم دکتر افلاطونیان هستن.. خودشونم سرکلاژم کردن.. گفتن نسبی استراحت کن.. منتها نمیتونم به خودم بقب ...

خب از خود دکتر بپرس

بگو استراحت نسبی رو بهت توضیح بده تا دلت قرص شه