2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من براى خودم سورن و سام رو انتخاب كردم  حالا نميدونم كدومو بذارم اگر ١٠٠٪‏ پسر باشه نى نيم&nbs ...

سورن قشنگ نیست یاد سمند سورن میفته آدم

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

سامیار سامان ساسان سپهر سهراب سیاوش سعید سایمون سالارسام سردار سینا  همینا یادمه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
😐😐😐😐 معنيشو دوست دارم ولى 

میدونم اسم خیلی چیز شخصییه و به اسم کسی هم اصلا نظر نمیدم تو دنیای بیرون

ولی خب تبادل نظر نی نی سایت فرق داره

فقط نظرمو گفتم، شاید خیلیا هم مثه من فکر کنن راجع به سورن

معنی سام شنیدم قشنگ نیست

باز بیشتر بررسی کن، برای خود من اول ریتم بعد ریشه اسم که کجایی باشه بعد معنی بعد عرف جامعه اهمیت داره

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

گفتی حروف سین داشته باشه

ارسلان و احسان و محسن

هم قشنگه

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.