2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشمم خدای من

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 58 پست
یه آدم که جای دیگه تعهد داره اومده سراغ شما  توقع داری تا ابد به شما متعهد بمونه  لحظه ا ...

نمیتونم😞سعی میکنم متنفر بشم 

میدونم بازمیاد سراغ من 

با اینکه کل وجودمو برده ایندفعه بهش یه جواب دندون شکن میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان در شانت هست كه قشنگترين ادم زندكيت يك ادم خائنه؟؟؟ شما در حكم سرگرمي وبدي وكليه حرفايي كه آي زنم بده و ال وبل رو فراموشكن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
نمیتونم کات کنم باهاش  برمیگرده از دلتنگیم سو استفاده میکنه

غلط ميكنه شل مياي كه برميگرده دوبار سفت بگو زنگ ميزنم پليش وشكايت ميكنم كاسه كوزشو جمع ميكنه ميره 

تو دلتنگ يه آدم كثيفي؟؟

منم ناراحتم تازه فهمیدم زنش باردار بوده  تقصیر من چیه  میدونم خیلی عوضیم😭نباید ادامه بد ...

زنش اردار بوده نتونسته ارضا بشه اومده سراغ تو

نميفهمي؟؟؟

منم ناراحتم تازه فهمیدم زنش باردار بوده  تقصیر من چیه  میدونم خیلی عوضیم😭نباید ادامه بد ...

طرف داره برا خودش خانواده تشکیل میده تو اوقات فراغتشم از تو سو استفاده میکنه تو باز میگی دوسش داری😐