2777
2789

اصلا دوست ندارم غذا درست كنم..فقط ميخوابم..ازخونمون بدم مياد..پاهام دردميكنه..چندوقته خونه تميزنكردم..خودمم خسته شدم ازاين وضعيت

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ۵ماه اول از خونمون بدم میومد .ویارم خونمون بود.

اما هنوزم از غذا درست کردن بدم میاد.دوسدارم یکی برام درست کنه.بیشتر از بیرون بر میخوریم غذا.

خونه رو هم اصلا جارو و گردگیری نمیکنم.گفتم موقع زایمانم مامانم بیاد انجام بده .اخه روزای اخرم.ولی کارای دیگه رو انجام میدم

چند هفته ای،؟ من هفت هفته دقیقا همینه تمیز کاری شوهرم میکنه نهارم خواهرم درست میکنه اصلا دلم نمی ...

١٢هفته ام كسي رو ندارم اينجا

طبیعیه گلم یا یکی بیار کمکت کنه یا برو خونه مامانت نه واسه تمیز کاریه خونه واسه خوردن غذا باید غذاها ...

مامانم اينجا نيست كسي رو ندارم اينجا😥😥

منم خونم پر خاکه اصن حال ندارم تمیزکنم گاهی فقط ظرف میشورم وناهار میپزم حس وحال کاری ندارم

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....