2777
2789
عنوان

يك نوزاد ٢٠ روزه

476 بازدید | 30 پست

پسرم ٢٠ روزشه امروز ٤ روزه شكمش كار نميكنه.

دكتر متخصص و فوق تخصص بردم همشون ميگن تا هفت هشت روز طبيعيه.

ولي پسرم خيلي اذيته و همش روي خودش فشار مياره ولي شكمش كار نميكنه.

قبلا هر دو روز يكبار كار ميكرد اما الان اينطوري شده.

شكمش سفت هم نيست خيلي طبيعي و شل كار ميكنه.

چيكار كنم شكمش كار كنه الان؟

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨

عزیزم توخودت ببین چی خوری که باعث یبوست پسرت شده 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گوش پاک کن رو با وازلین یا ویتامین آد یا صابون مایع آغشته کن و آروم بکن تو مقعدش و دربیار. اگه راه نیفتاد دوباره بکن.سریع کار میکنه شکمش. عوارضی هم نداره نترس

عزیزم توخودت ببین چی خوری که باعث یبوست پسرت شده 

من اگه چيزي هم خورده باشم تو اين چهار روز اينقدر عرق چهل گياه و حوشونده خوردم كه بايد خوب ميشده ديگه

عزیزم گوش پاک کن رو با وازلین یا ویتامین آد یا صابون مایع آغشته کن و آروم بکن تو مقعدش و دربیار. اگه ...

اين كار و هم ديشب كردم ولي تا الان كه خبري نبوده

حتي صبح يكم كره به صورت شياف وارد مقعدش كردم

اما خبري نيست

عزیزم گوش پاک کن رو با وازلین یا ویتامین آد یا صابون مایع آغشته کن و آروم بکن تو مقعدش و دربیار. اگه ...

عزیزم اینو دکتر گفته؟؟؟؟؟ به نظرم اصلا کار خوبی نیست. نهایتا میتونه چرب کنه مقعدشو، نه اینکه با گوش پاک کن...

کج کلاه خان یارمه
خودت چیزای روان کننده بخور تا روی شیری ک ب بچت میدی تاثیر بزاره و خوب شه ولی همون جوری ک دکتر گفته ت ...

خب طبيعيه تا يك هفته

ولي پسر من اذيته همش داره زور ميزنه و رو خودش فشار مياره

#درمان_یبوست_نوزادان⚛

🔘✍مالیدن روغن زیتون🍈 روی شکم

🔘✍گرم کردن شیر مادر «خوردن عسل🍯 و عرق رازیانه توسط مادر»

🔘✍7عدد انجیر را در آب خیس کرد و آبش را شبانگاه قطره قطره به  نوزاد بدهید

@tabaraee3

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
اين كار و هم ديشب كردم ولي تا الان كه خبري نبوده حتي صبح يكم كره به صورت شياف وارد مقعدش كردم اما ...

زیادی حساس شدی. خیلی از بچه ها اینطوری میشن. تا وقتیکه مدفوعش سفت نیست لازم نیست این کارا رو بکنی اصلا

کج کلاه خان یارمه

من دخترم یک ماهشه

اینارو امتحان کردم و جواب داده، بعد هربار شیر دادن شکمش رو دایره ای به سمت عقربه های ساعت ماساژ بده

مقعدش رو با روغن زیتون و گوش پاک کن چرب کن

اب گرم جوشیده به اندازه دو قاشق بده بخوره

موقع شستن پشتش زیر اب گرم کمی مقعدش رو ماساژ بده

تو وان اب گرم شکمش رو ماساژ بده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
اين كار و هم ديشب كردم ولي تا الان كه خبري نبوده حتي صبح يكم كره به صورت شياف وارد مقعدش كردم اما ...

دوباره بکن با صابون مایع سریع تره. اصلا دفعه های دیگه نذار به ۴ روز بکشه.اگه یروز گذشت سریع اینکارو بکن