2777
2789

با تو اطرافیانتون دیدین که به نظرتون جالب بوده؛ میشه بگین تا حس خوبش به بقیه هم منتقل بشه. لزوما اینکارا نباید خیلی هزینه بر باشه. 

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخاله من ونامزدش وقتی از محضر اومدن بیرون دوتا کبوترو پر دادن به اسمون

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
دخترخاله من ونامزدش وقتی از محضر اومدن بیرون دوتا کبوترو پر دادن به اسمون

تو خيابون؟  ببخشيد ولي به نظرم نبايد منظره جالبي بوده باشه 🤭

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
تو خيابون؟  ببخشيد ولي به نظرم نبايد منظره جالبي بوده باشه 🤭

دم محضر 

محضرشون تو خیابون نبود 

از نظرمنم خیلی مسخره بود 

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

كار خاصي نكردم عزيزم صب رفتم ارايشگاه بعد اتليه بعدش رفتيم محضر سفره عقد رو جاريم تغير داده بود كه خوب بود جا عسل و حلقه رو تزئين كرده بودم روز قبلش

ميوه و سبزي  و اينارو جاريم درست كرده بود  

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چي؟☹️

بله برون من پنجشنبه بود قرار بود هفته بعدش عقد کنیم و جشن بگیریم اما دایی شوهرم سکته کرد رقت بیمارستان مادرشوهرم اومد خونه مون گفت اینا همین فردا برن عقد کنن که اگه داداشم طوریش شد اینا نمونن وسط ما رفتین عقد کردیم فرداش دایی فوت کرد 

تو عقدمون مادرشوهرم به همه خبر نداد فقط یه خواهرش اورد فک کن سفره بالاسر عقد منو پسر بچه گرفته بود رو سرم چون کسی نبود همه چیم هول هولکی شد بی هیچ جشن و بزن و بکوبی سوت و کور رفتیم محضر اومدیم خونه تا دو ماهم قایمکی میرفتم خونه شوهرم که فامیلاش نفهمن