2777
2789
عنوان

زایمان سزارین و پمپ درد و شکم بند

758 بازدید | 28 پست

سلام وقتتون بخیر دوستان 

من زایمان قبلی از پمپ درد استفاده نکردم چون پرستار خود بیمارستان که خصوصی هم بود گفت بیخودیه و شیاف کافیه ولی من تا دو هفته دردکشیدم بخصوص بخاطر آویزون شدن شکمم روی بخیه هام

لطفاً میشه از تجربیات و اینکه تأثیر پمپ درد روی دردتون بگید

میترسیدم شکم بند ببندم دردم بیشتر شه و دکترم گفت تا چهل روز نباید ببندی، برای همین نخریدم 

لطفاً دوستان بگید برای کاهش دردتون و تسکین دهنده چی استفاده کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پمپ درد که الکیه 

شیاف هر 4 ساعت بزار و قرص مفتامیک اسید بخور اصلا درد نداری شکم بند هم از 15 روز به بعد ببند قبلش با یه روسری نخی شکمت رو ببند تا جمع بشه بخیه ها که خوب شد شکم بند ببند 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من ی روز ک بیمارستان بودم شیافت میزدن بعدشم ک اومدم خونه تا ی روز زدم خیلی درد داشتم اما ترجیح میدادم تحمل کنم از شیافت زدن خیلی بدم میاد تازه من سردردام اینقد شدید بود درد عمل یادم رفته بود

من فقط داخل بیمارستان واسم شیاف گذاشتن و بعدش داخل منزل نذاشتم، فکر کنم هر هشت ساعت بود

برو خودت بخر ببر بیمارستان من سری اول بیمارستان یک بار گداشت پدرم در اومد اینبار دکترم گفت خودت ببر بیمارستان و هر 4 ساعت بزار واقعا درد نداتم و مدام راه میرفتم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
فقط شیاف اونم تا ۵ روز.چون مرتب پامیشدم راه نیرفتم زود دردام تموم شد.تا میتونی نخواب و پاشو

منم تحرک داشتم اما هم سیاتیک شدیدن قفل می‌کرد هم برای به پهلو دراز شدن و شیر دادن شکمم آویزون میشد و دردم بدتر میشد

من پمپ درد داشتم بعد شیاف گذاشتم .سر اولی شکمم و زود سفت بستم ولی سر دومی خیلیییی درد داشتم دیرتر بس ...

خواهرم پمپ درد گذاشته بود و حتی یک روزم درد نکشید اما پرستار همون بیمارستان به من گفت بیخودیه و من درد کشیدم میخوام بدونم واقعا تأثیر واسه پمپ بوده؟ 

من شیاف فقط،تندتند شیاف میذاشتم،هزینش چقدره پمپ درد؟همه بیمارستانا دارن؟من شنیدم که میگن عالیه دردو ...

والله سال 95 به من گفتن صد تومان، منتهی گفتن همش خوابت میگیره و بچه بی شیر میمونه منم گفتم شاید به حد بیهوشی بخوابم نذاشتم

من فقط داخل بیمارستان واسم شیاف گذاشتن و بعدش داخل منزل نذاشتم، فکر کنم هر هشت ساعت بود

تو خونه هم مرتب بذارین خیلی خوبه.مهمون میومد من خودم پذیرایی میکردم همه تعجب میکردن.

من ی روز ک بیمارستان بودم شیافت میزدن بعدشم ک اومدم خونه تا ی روز زدم خیلی درد داشتم اما ترجیح میداد ...

آی وای درد سر دیگه چی میگه اون وسط، با بخیه و درد زایمان 😔😭