2777
2789
عنوان

میشه به ما هم امید بدید

70 بازدید | 11 پست

سلام منظورم خانم های هستن که خیلی منتظر بودن باردار بشن و خیلی طول کشیده تا به خواستشون برسن و خدا این نعمت رو بهشون عطا کرده تو اوج ناامیدی به ما هم یه کم قوت قلب بدید و بگید چطور باردار شدید؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چندوقته منتظری عزیز؟

سه سال داره میشه 

ولی انگار خیلی ساله که منتظرم سخت میگزره

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندوقته منتظری عزیز؟

امضاءت 

ان شاالله

سه سال داره میشه  ولی انگار خیلی ساله که منتظرم سخت میگزره

منم سه ساله ولی خوب یه چندماهی هست ارومتر شدم سپردم بخدا دیگه😊

شماهم سعی کن سرتو گرم کنی ان شالله دلت اروم شه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

یکی ازم سوال کرد چرا بچه نمیاری منم نگفتم بچه دار نمیشم گفتم که بچه تو این زمونه سخته بزرگ کردنش به خرج خودمون هم نمیرسیم بهم گفت یه دونه بیار بغلت پر باشه بعد با بچه ات برو سرکار به دندون بگیرش نگن بچه نداره یا بچه دار نمیشه 

به خدا موندم خسته شدم 

منم سه ساله ولی خوب یه چندماهی هست ارومتر شدم سپردم بخدا دیگه😊 شماهم سعی کن سرتو گرم کنی ان شالله ...

من فقط یبار جلوگیری نداشتم . بعدش قرص اورژانسی خوردم. ولی بازم باردار شدم خارج رحمی . بخاطر قرصه خارج رحمی شد. یعنی بنظرتون اقدام کنم سریع باردار میشم یا نه؟

منم شش سال نشدم یهویی شدم خیالتون راحت میشید حتما

مبارک باشه عزیزم 

چطور شد شدی باردار؟

من فقط یبار جلوگیری نداشتم . بعدش قرص اورژانسی خوردم. ولی بازم باردار شدم خارج رحمی . بخاطر قرصه خار ...

اره عزیزم چرا نشی فقط قبلش یه دکتر برو بگو خارج رحمی و سقط داشتی

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مبارک باشه عزیزم  چطور شد شدی باردار؟

فداتم...انشاءالله قسمت خودت

من نه فولی داشتم نه تخمک

شش سال دکترای مختلف دارو ها و امپول های خارجی و مختلف تو بازو دور نافم زدن 

هیچ تاثیری نداشت...

تنبلی تخمدان داشتمpco

اثاث کشی کردم خودمم لاغر کردم و چسبیدم ب رقص و پیاده روی وسط اثاث کشیم حامله بودم نمیدونستم...

منتظر بودم پریود بشم برمivfکه ۱۸روز بعد موعد الکی الکی بی بی چک زدم مثبت شد

قسمت همگیتون 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه
فداتم...انشاءالله قسمت خودت من نه فولی داشتم نه تخمک شش سال دکترای مختلف دارو ها و امپول های خارجی ...

مبارکت باشه عزیزم برای ما هم دعا کن ممنونم ازت