یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
[QUOTE=79510874]منم همیشه پریودام هفت روزبودتومجردی بعدزایمان اولم شدش پنج روزه بعدسه سال اززایمان اولم شدش دوروزفوق ...[/QUOTشما هم تو اقدام بودید روزهای پریودت کم شد
اصولا وقتی لانه گزینی انجام میشه خونریزی فوق العاده کم و در نهایت دو روز میشه،بازم باید بدنتو بسنجی اگه سابقه داشته باشی احتمالا نینی نیست،چون من فقط یکبار اینجوری شدم و علتش هم لانه گزینی بود
من ماه پیش اینجوری بودم ولی همراه با سه روز لکه بینی ولی این ماه از لکه بینی خبری نیس
زن عموی من هم تا پنج ماه اینجوری میشد که بعدش فهمید بارداره،ولی خب تا پنج ماه این مدلی میشد فکر میکرد باردار نیست،بنظرم یه دکتر برو،ببین چرا اینجوری میشی،علتهای مختلف میتونه باشه،خدای نکرده کیست،یا احتمالا نینی،یا تغییرات هورمون