2777
2789

من پنج شنبه بعدازظهر پریود شدم جمعه شب هم پاک شدم آیا کسی میدونه علتش چی میتونه باشه

تعداد رای : 4
نظرسنجی
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
0
0%
000
4
100%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه پریودام هفت روزبودتومجردی بعدزایمان اولم شدش پنج روزه بعدسه سال اززایمان اولم شدش دوروزفوقش سه روزبعدشن که دیگه باردارشدم الان هم چهارماه اززایمانم میگذره هنوزنشدم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

برو دکتر 

یا نی نی هست یا هورمونات بهم ریخت

دوست من سه ماه اینجوری شد

وقتی رفت دکتر نزدیک ماه ۴ بارداریش بود😂😂😂😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

[QUOTE=79510874]منم همیشه پریودام هفت روزبودتومجردی بعدزایمان اولم شدش پنج روزه بعدسه سال اززایمان اولم شدش دوروزفوق ...[/QUOTشما هم تو اقدام بودید روزهای پریودت کم شد

من ماه پیش هم اینجوری شدم ولی بعدش لکه بینی داشتم

اصولا وقتی لانه گزینی انجام میشه خونریزی فوق العاده کم و در نهایت دو روز میشه،بازم باید بدنتو بسنجی اگه سابقه داشته باشی احتمالا نینی نیست،چون من فقط یکبار اینجوری شدم و علتش هم لانه گزینی بود

[QUOTE=79510874]منم همیشه پریودام هفت روزبودتومجردی بعدزایمان اولم شدش پنج روزه بعدسه سال اززایمان ا ...

نه نبودم چندماه قبل اقدام کم شد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اصولا وقتی لانه گزینی انجام میشه خونریزی فوق العاده کم و در نهایت دو روز میشه،بازم باید بدنتو بسنجی ...

من ماه پیش اینجوری بودم ولی همراه با سه روز لکه بینی ولی این ماه از لکه بینی خبری نیس

چه بد من آزمایش های لازم انجام دادم هیچ مشکلی هم نداشتم

خوب منم مشکل نداشتم ازیه ماماپرسیدم گفت اشکال نداره

من ماه پیش اینجوری بودم ولی همراه با سه روز لکه بینی ولی این ماه از لکه بینی خبری نیس

زن عموی من هم تا پنج ماه اینجوری میشد که بعدش فهمید بارداره،ولی خب تا پنج ماه این مدلی میشد فکر میکرد باردار نیست،بنظرم یه دکتر برو،ببین چرا اینجوری میشی،علتهای مختلف میتونه باشه،خدای نکرده کیست،یا احتمالا نینی،یا تغییرات هورمون

زن عموی من هم تا پنج ماه اینجوری میشد که بعدش فهمید بارداره،ولی خب تا پنج ماه این مدلی میشد فکر میکر ...

من ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم ولی شدیدن دلپیچه دارم