2777
2789
عنوان

اقدامی های دی ماه ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 140 پست
مرسی گلم ولی دیگه مثل قدیم ها ناراحت نمیشم چون میخوام از جوانیم خوب استفاده کنم ادم اگه هم زیاد به ب ...

اره واقعا راست میگی منم ۲ساله بخدا پیر شدم حالا ۲ماه شده میرم کلاس خیاطی حواسم ب کارم شده فکربچه رو نمیکنم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا راست میگی منم ۲ساله بخدا پیر شدم حالا ۲ماه شده میرم کلاس خیاطی حواسم ب کارم شده فکربچه رو ...

خوب کاری میکنی مگه چند وقت جون میمونیم چشم گذاشتیم رو هم عید اومد دوباره ادم تلاشش را میکنه ولی غصه نباید بخوره الان صدا گتجشک ها میاد مثل زورهای اول عید😁😁

خوب کاری میکنی مگه چند وقت جون میمونیم چشم گذاشتیم رو هم عید اومد دوباره ادم تلاشش را میکنه ولی غصه ...

اره   😍😍😍تو اینجابرف نباریده عین اینکه داره اسفند میاد این ماه زمستون نشد

نمیدونم چرا دومی اینقدر به مشکل برخورد.من اولی رو ماه اول باردار شدم این رو حدود یک سال و نیمه

دقیقا مثل من هستین

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
دوستان من خیلی تنگی نفس دارم.احساس میکنم دارم خفه میشم.ممکنه از عوارض داروها باشه؟

سلام عزیزم منم این ماه اقدامم البته چند ماهی هست که اقدامم

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
دوستان من خیلی تنگی نفس دارم.احساس میکنم دارم خفه میشم.ممکنه از عوارض داروها باشه؟

ایشاا این ماه نی نی میاد تو دلت 

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲