یادم اومد یه زمانی با شخصی بودم خیلی قربون صدقه ام میرفت دلم گرفت از اینکه چقد زمان گذشته و تو این مدت این رفتار رو از هیچکس دیگه ندیدم .سوالم اینه به همون اندازه که ما خانمها خوشمون میاد و قند تو دلمون آب میشه کسی قربون صدقمون بره آیا مردها هم همینجوری ان قربون صدقه شون بریم واقعا همونقد خوشحال میشن و حس خوبی پیدا میکنن ؟ خیلی دوست دارم بدونم چون اون زمان فکر میکردم باعث میشه ازم زده بشه اگه منم اینکارو کنم
بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق
دقیقا منم انگار حرفاشو نمیشنوم دیگه وقتی شورش دربیاد یا تو خونه همش بخواد از پشت بغلم کنه و خودشو ب ...
من قبلا یه دوس پسری داشتم که یه هفته بیشترباهاش نموندم پسر خیلی خوبی بودا اما واااقعا رواعصابم بود..ادم چطورمیتونه تو روز اول دوستی انقد پیام فدایت شوم بفرسته پیاماش که هیچ اما دیگه هنقد پشت تلفن چرتوپرت میگفتا خودم سر یه هفته باهاش تموم کردم کلا مرد مغروز بیشتر دوس دارم تا سبک مغز 😥
پردا هپ دوست دارن😂😂من یه دوس پسر داشتم دم دقه عکسش میفرستاد میگفت یه قربون صدقه هم نری یه وقتا😂😂😂وای من چون خودم بشدت متنفرم از اینکه یکی زیاد بهم محبت کنه تو دست پام بشه بیشتر دفع میشم 😂😂