2777
2789
عنوان

کسی بیمارستان مهدیه برای ناباروری رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5570 بازدید | 46 پست
ی سال نیم منتظر هستم ی سقط داشتم 

خب عزیزم شما ی سقط داشتی دگ نابارور محسوب نمیشی

ب خودت انرژی منفی نده 

اگه میخوای من شماره دکتر خودمو میرفتم پیشش بهت بدم تو خزانس 

کلن مثبته انرژیش

❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚
امیدت فقط ب خداباشه این دکترهاوسیله ان   همش رابسپاربه خدا مطمئن باش ب موقع ی بچه س ...

باشه ممنمون

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شما ی سقط داشتی دگ نابارور محسوب نمیشی ب خودت انرژی منفی نده  اگه میخوای من شماره دک ...

اره شمارشو بده شما نتجه گرفتی

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
حالاپیش این دکترکه گفتم حتماسربزن

باشه عزیزم 😍

اره شمارشو بده شما نتجه گرفتی

من ی بار سقط داشتم بعد رفتم پیش این دکتر اون کار خاصی نکرد فقط آزمایش اسپرم بره همسر نوشت و فهمیدیم اسپرمش مشکل داره و دارو داد و باردار شدم .ولی میگف چون ی بار سقط داشتی پس نابارور نیستی 

درخواست دوستیمو قبول کن بهت بدم شمارشو 

❤خدایا❤ 💛تو نخواهی گذاشت که از مراد دلم دور بمانم.💚
من ی بار سقط داشتم بعد رفتم پیش این دکتر اون کار خاصی نکرد فقط آزمایش اسپرم بره همسر نوشت و فهمیدیم ...

باشه

استاتر رفتی مهدیه ؟؟ منم میخوام بیام راضی هستی بنظرت برم رویان یا مهدیه؟؟

بله رفتم پرسنل خیلی خوبی داره دکتر حیدر دکتر خیلی خوبی هست خودم بیمار اون هستم

مرکز رویال معلوم نیست کی دکترت هست هر دفعه ک ویزیت شی ی دکتر دیگه ویزیتت میکنه

بله رفتم پرسنل خیلی خوبی داره دکتر حیدر دکتر خیلی خوبی هست خودم بیمار اون هستم مرکز رویال معلوم نیس ...

من رفتم رویان یک دکتر ویزیت م میکنه..اینطوری نبست هر بار یکی

فقط هزینه ش زیاده

من از شهرستان م میام تهران

برام میپرسی میشه پرونده مو از رویان بیارم مهدیه؟

ی جیز دیگه عزیز دلم بیمارستان دولتی یکبار آی وی آف یا آی یو آی مجانی ؟؟

خدایا فراوانی و برکت و سرسبزی به سرزمینم عطا کن سرزمینی شاد و آباد و غنی از اخلاق آرزومه
من رفتم رویان یک دکتر ویزیت م میکنه..اینطوری نبست هر بار یکی فقط هزینه ش زیاده من از شهرستان م میا ...

باشه گلم میپرسم 

در سال یک بار ای یو ای و ای وی اف ۸۵ درصد تخفیف داره

عزیزم‌شما با میکرو باردار شدی؟؟ مشکلت چی بود؟

من دیگه اونجا نمیرم اصلا کارشون خوب نیست